Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2015, 19:24   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Hayali isim "Fenasi Kerim" film karakteri oldu!



Halk arasında ve medyada birçok kez espri konusu olan, yıllardır bir şehir efsanesi olarak erkeklerin sohbetlerinde yaşayan, hayali isim “Fenasi Kerim”, 19 Aralık’ta vizyona girecek olan “Vay Başıma Gelenler! 2 Buçuk” filmi ile beyazperdede hayat buluyor. Filmin fragmanı ve afişi yayınlandı.

İlki geçen yıl vizyona giren ve gişede başarıyı yakalayan ”Vay Başıma Gelenler!” serisinin ikinci filminde Yıldırım Memişoğlu “Kerim Fenasi” adlı bir erotik starın aile maceralarını beyazperdeye taşıyarak fenomen ismi fenomen bir kahramana dönüştürüyor. Daha önce oynadığı “Ali Desidero” “Papaz Artin” ve “Poyraz” gibi karakterlerle de hem halk kahramanı hem de fenomen olmayı başaran Memişoğlu, Kerim Fenasi karakteriyle yepyeni bir kahraman olarak karşımıza çıkıyor.

Yapımcılığını Kült Film’in yönetmenliğini Semra Dündar’ın yaptığı bu iddialı filmdeki Kerim Fenasi karakteri, filmde söylediği “özlü sözlerle çok konuşulacağa benziyor. Yönetmen Semra Dündar; özellikle de gençlere verdiği öğütlerle tecrübe abidesi, gençlerin abisi olarak çok sevilecek bir karakter olduğunu, Kerim Fenasi ismiyle de herkesin benimseyeceği sempatik bir karakter yaratıldığının altını çiziyor. 19 Aralık’ta seyirciyle buluşacak olan filmde Memişoğlu ile birlikte başrolü paylaşan Bülent Çolak da “Basit” adlı şahsına münhasır basitlikte bir karakteri canlandırıyor ve Kerim Fenasi’yle her tür maceraya birlikte atılarak ona can yoldaşı olarak eşlik ediyor. Güçlü ve kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde Memişoğlu’na Bülent Çolak’ın yanı sıra Fatma Toptaş, Metin Zakoğlu, Volkan Keskin, Esra Sönmezer, Dilek Serbest, Mustafa Şen ve Çiğdem Tunç gibi sevilen ve başarılı oyuncular eşlik ediyor.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla