Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2015, 23:33   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Cem Yılmaz: “Lumiere Kardeşler aslında Kastamonulu 3 kardeşti"



Fransa'nın başkenti Paris'te, Türk filmlerinin gösterileceği ‘Paris'te Türk Sinemasıyla Randevu’ etkinliği kapsamında, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ‘Pek Yakında’ filminin gala gecesi düzenlendi.



100’üncü yılını kutlayan Türk sineması, ‘Paris’te Türk Sineması’yla Randevu’ adlı etkinlik kapsamında Paris’te sinemaseverlerle buluşuyor. Etkinliğin galası, önceki akşam Champs-Elysees üzerinde yer alan UGC Normandie Sineması’nın Mercedes Salonu’nda yapıldı.

SRP İstanbul’un, T.C. Paris Büyükelçisi Hakkı Akil’in ev sahipliğinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğini alarak gerçekleştirdiği bu özel geceye; etkinliğin açılış filmi ‘Pek Yakında’nın ekibinden Cem Yılmaz, Tülin Özen, Ozan Güven ve Zafer Algöz ile ‘Kelebeğin Rüyası’ adlı filmle Fransız sinemaseverle buluşan Kıvanç Tatlıtuğ katıldı.

Pelin Batu’nun Fransızca sunduğu gecede, ünlü oyuncu hülya koçyiğit’e Onur Ödülü takdim edildi. Ödülünü T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı’nın elinden alan Koçyiğit, “Ne mutlu ki sinemamızı, sinemayı gerçekten çok seven, emek veren genç nesillere emanet ediyoruz. Bu akşam Kıvanç Tatlıtuğ, Cem Yılmaz ve ‘Pek Yakında’ ekibiyle birlikte burada olduğum için çok mutluyum” diye konuştu. İkinci kez Paris’te ödül aldığını belirten sanatçı, Türk filmlerinin Fransız sinemaseverlerle buluşmasından gurur duyduğunu da sözlerine ekledi.

CEM YILMAZ KAHKAHALARA BOĞDU

‘Pek Yakında’ ekibi birlikte sahneye çıkıp sinemaseverleri selamlarken, Cem Yılmaz ile Ozan Güven yaptıkları esprilerle herkesi kahkahalara boğdu. Konuşmasına “Lumiere Kardeşler aslında Kastamonulu 3 kardeşti. İkisi sinemayı, biri de frigoyu buldu. Burada bulunmamızın en önemli sebebi Schengen vizesi. Vizemiz olmasaydı hiçbirimiz burada olamazdık” diye başlayan Cem Yılmaz, sözlerini ‘Pek Yakında’ filmiyle Paris’teki seçkide yer almaktan gurur duyduklarını belirterek tamamladı.

Cem Yılmaz’ın konuşmasının ardından kendini gülmekten alamadığını belirten Kıvanç Tatlıtuğ ise “Paris’teki bu buluşma sinemamız için çok önemli. Burada seyirci karşısına çıkan seçkide ‘Kelebeğin Rüyası’ da bulunduğu için gururluyum” diye konuştu.

meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla