Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2015, 23:34   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Kod Adı K.O.Z'un başbakanı belli oldu




Kod Adı K.O.Z., yargı ve polis teşkilatlarındaki yapılanmaları, MİT’ten basına yansıyanları, istihbarat şefinin ifade vermek için çağrılmasını, Gezi olaylarını, 17 ve 25 Aralık operasyonlarının hedeflerini kısacası Türk siyasi tarihinin yakın geçmişte yaşadığı ve halen içinde bulunduğu siyasal ve toplumsal süreçleri mercek altına alan senaryosuyla dikkatleri şimdiden üzerine çekmiş durumda.

Yönetmenliğini Celal Çimen'in üstlendiği filmde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı oynayacak oyuncu Cem Kurtoğlu oldu. Rolü için bol bol gözlem yapan ve Recep Tayyip Erdoğan’ın vücut dilini inceleyen Cem Kurtoğlu, çekimlerin ilk gününde, Erdoğan’a müthiş benzerliği ile herkesi şoke etti. Kurtoğlu, saç-sakal traşını oynadığı karakrete benzetirken, mavi gözlerini de kahverengi lens takarak değiştirdi.



Filmde Cem Kurtoğlu’nun yanı sıra Hakan Ural, Günay Musayeva, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, İskender Bağcılar, Yeşim Alıç, Yılmaz Gruda, Turgay Tanülkü ve kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Parantez Yazı Grubu’nın kalema aldığı Celal Çimen’in yönettiği Kod Adı K.O.Z.’un çekimleri İstanbul, Kocaeli ve Kartepe’de devam ediyor.

meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla