Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2015, 21:59   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart "Limonata" filmi bomba gibi geliyor!

Yönetmenliğini Ali Atay’ın üstlendiği, Ertan Saban ve Serkan Keskin’in başrollerini paylaştığı Limonta filmi vizyon macerası için gün sayıyor.






Çekimleri 32 günde, 3 ayrı ülkede gerçekleştirilen film 24 Nisan’da sinemaseverler ile buluşacak. Toplamda 1200 kilometrelik bir güzargah üzerinde çekilen film için İstanbul’un "Şehremini" semtinde start verildi. Bulgaristan yollarında devam eden çekimler Makedonya’nın "Bitola" şehrindeki sahneler sonrasında noktalandı.

ÖNCE ‘FESTİVAL’DE SONRA VİZYONDA

İki kardeşin babalarının vasiyeti üzerine ilk defa bir araya gelişini ve başlarına gelen olayları kendine has diliyle anlatan ‘Limonata’, vizyon macerasından önce 13 Nisan’da İstanbul Film Festivali’nde seyircisiyle buluşacak. ‘Altın Lale Ulusal Ödülü’ adaylığıyla ilk defa sinema izleyicisinin karşısına çıkacak olan film, sosyal medyada büyük bir merakla bekleniyor.

Yapımcılığını MNS Film’in üstlendiği Limonata’nın yönetmen koltuğunda ise ‘Leyla ile Mecnun’ dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Ali Atay bulunuyor. 24 Nisan’da vizyona girecek olan filmde Serkan Keskin ve Ertan Saban’ın yanı sıra Funda Eryiğit, Zekir Sipahi, Bedia Begovska, Luran Ahmedi ve Selahattin Bilal rol alıyor.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla