Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2015, 19:40   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Erkeği etkilemenin gizli sırları




Çok zor biri gibi mi duruyor. Onu etkilemek imkansız denecek akdar zor mu? O halde birde bunları deneyin Melek’lerim.
İÇGÜDÜLERİNİZE GÜVENİN
Flört etmeyi bilen kadınlar onlardan beklenen davranışları sergilemekten çok, içlerinden geldiği gibi hareket etmeyi tercih ediyor. Beğenilmek için belli bir tarzda giyinmenize, belli bir şekilde hareket etmenize gerek yok. Doğal olun, yeter.
Davranışlara gelince. Karşınızdaki insanı küstürmemek adına hiçbir fikir beyan etmeyen kadınlar ılımlıdan çok silik görünür. ‘Acaba o da aynı şekilde düşünür mü?’, diye korkmayın. Her kadın düşüncelerini belirtmeli, fikirlerini savunmalı.
İLK ADIMI ATMAYIN
Her ne kadar cesur kadınları sevdiklerini söyleseler de, erkekler seçim hakkının onlara bırakılmasını ister. Balık kovalamaca oyununu çok severler ve genelde kovalanmak değil, kovalamak isterler. Cosmotürk’ün haberine göre, her erkeğin içinde bir avcı içgüdüsü vardır, sizi takip ederken de bu güdülerini hayata geçirirler. Kimi erkeklerin flörtü sevmediğini söyleyebilir ki? Tam tersine bayılırlar. Aşkından eriseniz de bırakın o size gelsin. Doz ve zaman ayarlamasını ona bırakın. İlişkinizde bazı boşluklar meydana gelse de, bunlar heyecanı artırır.
BAKIŞLARIN SİHRİNE DİKKAT
Bir bakış 100 kelimeden daha fazla şey söyler denir ve bu gerçektir. Bir bakışla karşınızdaki insan cesaretlendirebilirsiniz veya ümidini kesebilirsiniz. Onu beğendinizi anlamasını mı istiyorsunuz? Onu baştan aşağı süzün, şaşkınlığınızı gizlemeyin, egosunu kabartın.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla