Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2015, 19:41   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Evlendikten sonra neden kilo alınır




Hatırlıyorum da evlenmeden önce kilo olarak son derece iyiyken evlendikten sonra nedense kilo almaya başladım. Bu kilo almanın aslında çok basit nedenleri var, Rahat bir hayat, düzenli yemek, kendine daha fazla zaman ayırma ve tv karşısında kös kös oturmak gibi. Dikkat edin doğum yaptıktan sonra alınmış kiloları bebeğe bakacağız diye uykusuz kalarak yemek yemeyerek vermeye başlıyoruz.
Ekonomik durum bir şekilde ortada, evlenebilmek ve yuva kurmak için oradan oraya koşturduk. Bu odayı nasıl yaparız, buraya bu eşya olur mu, eyval düğün pastası, peki şunu davet ettik mi ? Of ya bu gelinlik vallahi biraz saçma oldu cümleleri arasında kaybolup giderken bir şekilde koşuşturmaca ve stresten dolayı kendimize çeki düzen veremiyoruz… Aaaa on numara kilomuz var Evlendik balayı derken ohh ne rahat, sabahları güzel kahvaltı eşimizin tost yapması vs derken bir kaç ay içinde ( 1-3 ay ) kilolar on numara olmaya başladı
Erkek açısından şöyle bakmak lazım, onunda hayatı düzene giriyor mis gibi yemekler harika bir hayat tv karşısında geçirilen zamanın çoğalması… Bir şekilde monotonluk hımbıllık. Hele takı merasiminden sonra erkek kendine bir araba aldıysa geçmiş olsun. Artık kilolarını hiç bir şekilde veremeyeceğinden emin olabilirsiniz. İstediğiniz kadar yırtının, artık o alacağını aldı ve kilolu hayata girdi
Birileri bir yerden bam teline dokunmadığı sürecede hızla kilo almaya devam edecek Ya kilolarla barışık, yada kilolara alışık….
Spor yapmadan, sağlıklı beslenmenin yanı sıra biraz hareketli olmadan malesef kilo veremeyiz arkadaşlarım. İşte evlilikte kilo bu sebeplerden alınıyor. Yaşasın kilolar ))
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla