Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2015, 19:49   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Türk Erkekleri neler ister?




Yapılan bir arşatırmanın sonuçlarına göre Türk erkekleri’nin isteklerini öğreniyoruz Melek’ler.
Bir internet sitesinin üyeleri arasından 268 bin bekar erkeğin katıldığı anketin sonucuna göre Türk erkeğinin bir kadında neler istediğinin sonuçları bir hayli ilginç. İşte Türk erkeğinin istekleri:
* Bir tercih yapmaları istendiğinde ise, birinci sırada kadının bakımlı olması, ikinci sırada eğitimli ve zeki olması geliyor. Güzellik ise üçüncü sırada.
* Hiç evlenmemiş erkekler güzellikten çok kendine güveni olan ve bakımlı kadınlardan etkileniyor.
Annesine benzerse çok mutlu oluyor
* Ankete katılan erkekler, ailelerin anlaşabilmesi konusunda “Olmasa da olur” diyorlar.
* “İlişkinin ilerleyen dönemlerinde, eş adayınızın annenize ne kadar çok benzediğini fark ederseniz ne düşünürsünüz?” sorusuna ise yüzde 98 bu durumun kendilerini çok mutlu edeceği şeklinde yanıt veriyor!
* Erkeklerin “Anneniz eş adayınızı hiç sevmese de evlenir misiniz?” sorusuna verdikleri yanıt ise yüzde 98 ile “Evet”.
Para mevzuları
* 29-36 yaş arası erkeklerin yüzde 76’sı eşinin kendisinden daha çok kazanmasının sorun yaratmayacağını belirtiyor. 37-55 yaş arası yüzde 68’lik bir kesim ise kendisi ile eşit kazanca sahip biriyle evlenmenin daha uyumlu bir ilişki sağlayacağı yönünde görüş belirtiyor.
İlk buluşma!
*Ankete katılan erkeklerinin yüzde 56’sı ilk buluşmanın karşılarındaki kadının hayatlarının kadını olup olamayacağı yönünde bir fikir vereceği görüşündeler.
* Erkekler için ilk buluşmanın ikinci buluşmaya dönüşmesinde etkili olan konular önem sırasına göre şöyle: Eş adayının kendisine çekici gelmesi, iyi bir dinleyici olması, hoş sohbet olması ancak gereksiz yere çok konuşmaması.
Doğal ama çekici
* Erkekler bir kadında istedikleri özellikler: Doğal ama çekici; sıcakkanlı ve sevecen; ilgili ama kıskanç olmayan; bağımsız ama dominant olmayan.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla