Alt 26 Şubat 2016, 23:28   #1
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 06 Şubat 2015
Mesajlar: 7,475
Standart Ayrılık Sözleri

Genel olarak ayrılık üzerine yazılmış sözler, ayrılanlar, terk edilenler ve ayrılacak olanların kullanabileceği seçilmiş ayrılık mesajları, msn ve facebook için ayrılık nickleri ve sözleri.

Belki kimse olmayacak senin gibi; ama sende olmayacaksın eskisi gibi.

Oysa Allah sevdiğine kavuştursun. diyen hiç bir dilenciyi boş geçmemiştim ben.

Kolay değildir; Uğruna herşeyinizi verdiğiniz insana yabancı gibi bakmak.

Bir Çok Kişi Aşkın Yalan olduğunu Düşünür. Eğer ”aşk” yalansa Neden acısı Bu Kadar Gerçek.

Bir otobüs aşkıydı belki bizimkisi, benim yolum ‘son duraktı’, seninkisi ‘müsait bir yer.

Kadın hiç gitmeyecekmis gibi sever; ama yeri gelir hiç sevmemiş gibi gider.

Ne Kadar Silersen Sil Ya Yırtılır Defterin. Yada İzi Kalır Cümlelerin.

Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, İlişki değil çelişkidir.

Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun.. Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun! Nazım Hikmet

Gitme zamanı gelmişse “Dur” demenin; Zaman geçmişse “Dön” demenin; ve aşk bitmişse “Yeniden” demenin; Hiçbir anlamı yoktur. (Marquez)

Hayat Nasıl Gidiyor Diye Soranlara Seni Gösteriyorum Arkandan. İşte Diyorum.... İşte Böyle Gidiyor...

Bir şair demiş ya ” Sen Git Aşk Bana kalsın ” Bende diyorum ki ” Ben kendime yeterim Sahte aşkın sende kalsın.

Bazen sevdiklerimize zarar vermemenin tek yolu, onlardan uzak durmaktır.

Alışmaktan korktuğun için; Dokunmaktan vazgeçtiğin insanlar vardır.

Biten bir aşkın ardından ağlanmaz, Yeniden başlanması için çabalanmaz. Sen benim için öldün, bilirim ki ölüler birdaha canlanmaz.

Artık başka biri alacak yerimi. Ve biliyorum zamanla unutacaksın beni, ama sonkez düşün sevebilir mi seni, benim sevdiğim gibi.

Bir kağıda “sensizlik” yazdım. Yine de çok hoşuma gidiyor. Çünkü sen’sizlik kelimesi bile sen’le başlıyor.

Bu kalbe bu kadar acı fazla dersin bazen kendine. Ama hata bizde. Küçücük bir kalple kocaman sevmek ne haddimize.

Unutma; “Onu artık unuttum” demek, Bir kez daha hatırlamaktır aslında.

Ağaçtan düşen yaprak nasıl ki kurumaya mahkumsa, gönülden düşen de unutulmaya mahkumdur.

Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil, Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır.

Kalbimin tenezzül edip de sildiğini, ellerim zahmet edip de tekrar yazmaz.

Buğulu CamLardaki sözler gibisin. Nefesim Olmadan Sen Bir Hiçsin.

ßirgün en sevdiğin insandan en büyük darbeyi yersen Pemßenin kara, dostLuğun yara, sevmenin paLavra oLduğunu anLarsın..!

Bir tohum verdin, çiçeğini al. Bir çekirdek verdin, ağacını al. Bir dal verdin, ormanını al. Dünyamı verdim sana, bende kal.

ßir Kağıda SєηSizLik Чazdım Çok Hoşuma gidiЧor.. Çüηkü, SєηSizLiğiη KєLimєSi ßiLє...’Sєη’Lє ßaşLıЧor..

Dünyayı Mesken Tutup Hayat Denilen Oyuncağı Elime Aldım, Virgüllerde Deil Nokta İle Biten Cümlelerde Acıyı Tattım...!

Hiçbir zaman orta şeker bir kahveyi tatmayı bilemedi dilim. Ya çok tatlısı geldi. Ya da gereğinden fazla yandı içim.

Madem ki benli hayat sana 1 kafes kadar dar, uzakLaş eLLerimden uç uçabiLdiğin kadar.

Almak istedim, ellerini alamadım Bakmak istedim, gözlerine bakamadım Sarmak istedim, kollarıma saramadım Görmek istedim, son defa göremedim çünkü aramıza ölüm girdi..

Eğer bir gün gökyüzünün karamavi çizgisinde bir kırlangıç sürüsü görürsen bilki kanatlarındaki buruk gülümsemelerle ıslak tebessümler benden sana kalanlardır.

Sen gitsen bile kalbim seninle sevdiğim ,sen beni bırakıp gitsende unutma seni seven bir kalbim var. Kalbimi kırıp gittin düşlerimi yakıp gittin sevdiğim benide acımadan terk edip gittin. Doymadım sana yârim daha dün gibiydi yaşadığımız, sanki cok mutlumu oldun bırakıp, bir insanın sevgiye nasıl ihtiyaci varsa benimde sana öyle ihtiyacım var “sevdiğim”

Bu duvarlar duysa hıçkırığımı belki beni anlardı kalbimde bir umut gönlümde bir alev beni unutana söyleyin beni unutanı ben unutmadım elbet dönecek ya dönecek yada bu kalp onsuz ölüp gidecek.

Seziyorum ki kaçacaksın yalvaramam koşamam ama sesini bırak bende Biliyorum ki kopacaksın tutamam saçlarından ama kokunu bırak bende Anlıyorumki ayrılacaksın Cok yıkkınım yıkılamam ama rengini bırak bende Duyumsuyorum ki yiteceksin en büyük acım olacak içimde ama ısını bırak bende Ayrımsıyorum ki unutacaksın acı kurşun bir okyanus ama tadını bırak bende Nasıl olsa gideceksin Hakkım yok durdurmaya ama kendini bırak bende.

Bir daha görüşmemekti senin seçimin Seni severken kaybetmek niçin Anlamsız bir öfkeyle doldu için seni kırdım biliyorum bir hiç için Ayrılık nedenini hissediyorum Artık dönüşü yok biliyorum Her gün seni düşünüyorum Ama artık sensiz yaşıyorum Neyse canım sen son değildin Ama bil ki son olabilirdin Böyle olmasını da sen istedin Beni zaten hiç sevmedin.

Bir birimize söz vermiştik, Bütün ömür boyu ayrılmayacaktık, Yeminler etmiştik, Asla ayrılmayacaktık, Ama ne oldu Bir kış günü, yıldızların bakışlarında, Ayrılığımızı söyledik..

Kurumuş yaprağıyım dalındaki ağacın, Ayrılık rüzgarları esiyor sonbaharın Taşında toprağında, ardında yalnızlığın, Savuruyor her yanı öfkesi karanlığın... Gidişinden bu yana gözyaşlarım dinmedi, Kalbimdeki şu sızı yüzümü güldürmedi, Unutturmadı seni bıraktığın bu sevgi, Terkettiğin duygular unutturmadı seni !

Sensiz geçen hergün, Cehennemi yaşarım. Sevginle büyüyen, Hayatı ararım. Dolaşırım sokaklarda, Hep seni ararım. İsmini sorduğum insanlarda, Yine seni ararım. Bir gülücük vardı ya İşte onu ararım. Bulamadığımda ise taklidini yaparım. Ama olmuyor, yinede seni ararım. Bir gün seni, Aradığım yerde bulursam, İlk önce sende, Kendimi ararım.

Sevdimde ne geçti elime her türlü çile verdin seven kalbime.. düşündüm taşındım kendi kendime yeni bir sevda arayacağım bundan sonra seni unutacağım...

Birgün bensiz bir yerde ağlarsan her düşen göz yaşında beni hatırla hafifçe yağan bir yağmurda saçlarını okşayan her damlada beni hatırla hiç aşık oldunmu diye soran olursa olmadım derken beni hatırla seni sevdiğimi daima hatırla..

Bir akşam yanımızda kimse olmaz ya da olanlar olması gerekenler değildir. Yıldızların bizim için parladığını göremeyen gözlerimiz, gün gelir hayatımızdan kayan yıldızların gömüldüğü maziye kilitlenir..

Dilde söylenecek şarkımı kaldı mecnundan keremden farkım kalmadı artık ecelden de korkum kalmadı beni paramparça kırda öyle git.. Mutluluk hakkımdır diyemem artık nasibim ağlamak gülemem artık Senden başkasını sevemem artık kalbime kilit vurda öyle git..

Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle..

Aramıza yollar, yabancı kollar, zor yıllar girdi, Ümitlerimi, saf sevinçlerimi derken seni kaybettim Bir iki sözle bi kaç şarkıyı, adaletsiz yargıyı Birde bu talihsiz yazgıyı kalbime kaydettim.

Sanmaki vefasız unuttum seni şu seven kalbimi terkeden sen pişmanlık duyup ararsan eğer yüreğin sızlayıp yanarsa eğer nerdesin diye sorarsan eğer.. Hasretin Çölünde Sürgündeyim Ben !

Hoşçakal birtanem herşey için sağol. Seninle öğrendiğim ve seninle tattığım tüm güzellikler için. Ağlamayı sevmeyi özlemeyi hayatı senle buldum. herşeyi senle buldum ama seni anlamımı kaybettim.

Hani bir şarkı duyarsın, hani için geçer biraz, Karamsarlaşırsın, hüzünlenirsin biran, Ağlamak gelir içinden ağlayamazsın birtürlü, Benimkisi böyle bir sevgi, amaçsız, çaresiz, sonsuz..

Dağlara duman duman, hasret çöker, dağlara gözyaslarım yağmur olur, yollara gönlümde bin yel eser, uzar gider daha sonlara... Ağlama, ağlama sen gözbebeğim, ağlama yalnız seni seveceğim, unutma ölsem bile döneceğim, inan gülüm sen ağlama...

Sana beni sevmi dedim benim için ölmü dedim. Dizlerine kapanıpta gel kalbime girmi dedim. Sen istedin,sen istedin ayrılmayı sen istedin.Beni Aşka köle edip gençligimden ne istedin..

Sen son cümle ben noktayım,bitme bensiz bitme sakın!bana benden uzaktayım, sana senden fazla yakın.su bende ben kuraktayım.var uzakta, yokta yakın sana bensiz varmaktayım.sakın durma gitme sakın.

Yine sensiz bir sabahın matemini tutuyorum sevgili... sensizliğin acısı gün geçtikçe tüketiyor beni. nerdesin sevgili hangi şehirde hangi kollarda... arıyor hüzün dolu gözlerim seni. aç kurtlar misali bekliyorum bana tekrar dönmeni bana tekrar bağlanmanı... gel artık sevgili bekletme beni..

Ay doğarken bir söğüdün arkasından,göl yüzünde sisli bir esintiyle,akşamın göğüsüne hüzün serperek ve yağmurdan geceye perdeler çekerek beni düşün unutma..

Araya koskoca yıllar girsede kalbim seninle bu can seninle koskoca dağlar girsede araya ben seni unutmam unutamamki ben sana kocaman bir can verdim sen bana sevgi dürüslük verdin benseni nasıl unuturumki sen bana bir can bir sevgi verdin.

Elbet mutluluk elimi tutacak birgün, elbet şans bana bir kıyak geçecek ve ben güleceğim. ne yazıkki sen sadece ardımdan bakacaksın kaybına göz yaşı dökeceksin ama merak sen üzülme gülüm acıda sevgin kadar geçicidir..

Özleminle yok oldum, karardı gecelerim sönmuş yıldızlar gibi tükendi ümitlerim. Bu ne kahreden yangın, bu ne zamansız gidiş, çıldırmak üzereyim yetiş sevgilim yetiş, bu ne yalancı sevda bune anlamsız bitiş, can vermek üzereyim yetiş sevgilim yetiş..

EGER HAYATTAN BIKIP OLUME DOGRU SESIZCE YURUMEK ISTERSEN YANIMA GELKI SANA SENSIZLIGIN OLUM OLDUGUNU GOSTEREYIM...

BELIMI BUKUYOR BOYLE AYRILIK. VERDIGIN ACILAR HASRET TANIDIK. GORMEDIM KI BIR GUN SENDEN YAKINLIK. DONMESENDE GERI FARKETMEZ ARTIK...

TUTULMUSUM BIR ESMERIN YAKICI GOZLERINE NEDEN SONRA ANLADIM BUTUN BUNLAR HEP HAYALMIS TAS BASTIRDIM GOGSUME BIR SEVGİLİ YERINE...

KESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN! KESKE YANLIZLIGIMLA PAYLASTIGIMI SENINLE PAYLASSAYDIM! KESKE SENIN ADIN YANLIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM!!!

HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM.

SILINIR DIYORLAR EN ACI IZLER, BITERMIS KISLARIM GELIRMIS YAZLAR, BILMEZLER SU GONLUM DERINDEN SIZLER, UNUTURSUN DIYE SOYLEMEK KOLAY...

FIKRINDEN GECELER YATABILMIREM BU FIKRI BASIMDAN ATABILMIREM NEYLEYIMKI SENE CATA BILMIREM AYRILIK AYRILIK AYRILIK...

UNUTMAK ZOR ANLATMAKSA IMKANSIZ CUNKU SEN UNUTTUKCA HATIRLANAN VEDE ANLATTIKCA BITMEYENSIN. BITANEM. SENI SEVIYORUM...

DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN SEVMEK BIR HATA...

UMUDA KURSUN SIKSADA OLUM, UNUTMA UMUDA KURSUN ISLEMEZ...

BELKI ANLAMADIGIM BI HIS,BELKI SANA KIZAMADIGIMIN BELGESI, BELKIDE SAMIMIYETI YANLIS ZAMANDA YANLIS INSANDA ARAMANIN CARESIZ ANLATILISI IDI...

SENI BIRAKIYORUM BIR ELVEDA BILE DIYEMEDEN, SENI SEVIYORUM, SENI BILE GOREMEDEN...

NEZAMAN SAGIR BIR RESSAM KIRISTAL BIR ZEMIN UZERINE DUSEN GULUN CIKARDIGI SESIN RESMINI YAPARSA ISTE O ZAMAN BEN SENDEN VAZGECERIM...

SENSIZ KALDIGIM ILK GUNDEN BERI ICIMDE BIR UMUT VUSLATA DAIR. AKSAMLARI IMZALADIM GOZYASLARIMLA.SENI ARAMIYOR SENI SORMUYORSAM BUM SENDEN VAZGECTIM DEMEK DEGILDIR BIRDAHA BOYLE SEVECEK OLSAM BIR KALEMDE SILERDIM SENI...

SENSIZLIK HAYAT DENEN DEFTERIN ZINDAN KARASI YAPRAKLARINA HASRET KIRMIZISIYLA MULTECI HUZUNLER YAZMAK GIBI ASKIMM...

YAZDIGIM HER CUMLE AGLIYOR.

ACIYI HISSETMIYORUM. SEVMEYI BECEREMIYORUM. CARESIZLIK HIC BITMEYEN BIR SENFONI SENSIZ...

HAYATTA 4 YANLIS YAPTIM DOGMAK YASAMAK BUYUMEK VE UMUTLARA SARILMAK 1 TEK DOGRU YAPTIM O DA SENI SEVMEK AMA UNUTMUSUM GUZELIM 4 YANLIS 1 DOGRUYU GOTURDU.

GERCEK GULUSLER SANA SANA UMUTLAR, MUTLULUKLAR SANA. SANA YAZ,SANA BAHAR RENGARENK CICEKLER BANA YALNIZLIK, KIS, KAR VE SAHTE GULUSLER YETER !..

NASILKI SENSIZLIGI BEN YARATMADIYSAM YASAYACAGIN BENSIZLIKTE BENIM ESERIM OLMAYACAK UZULME UZULURSEN YILLARIN SENDEN ALACAGI TEK SEY GENCLIGIN OLACAKTIR...

BIR KARANLIK GELIYOR YOKLUGUNUN ARDINDAN. NE ZAMAN GUNE$ BATSA BU SON GECEM DIYORUM. VAZGEC YALAN DUNYANIN KOHNE SALTANATINDAN. YETI$IR BUNCA KEDER BUNCA ELEM DIYORUM. BU NE BITMEZ AYRILIK, BU NE BITMEZ OZLEM DIYORUM.

BEN SENI BIR NOKTADAN GECEN DOGRULAR KADAR SEVDIM,SEN BENI IKI NOKTADAN GECEN DOGRU KADAR ANLADIN...

ASK KARSINDAKINI BULUNMAZ HINT KUMASI SANMAKLA HIYARIN TEKI OLDUGUNU ANLAMAN ARASINDAKI ZAMANDIR.

HADI GIT BIRAK BENI ESKI KISIMDA YARINLARIMI ALDA GIT OMRUM BOYUNCA YASIYACAGIM UNUTULUSLARI, HUZUNLERI VE OLUMLERI BIRAK VE GIT..

RUZGAR OZUR DILESEDE DAL KIRILDI BIR KERE...

SEN SOZLERIME ALDIRMA, GOZLERIN ZAMANSIZ ISLANMASIN, GUNESIN NERDEN DOGDUGUNU BILIRSIN VE SENI NASIL SEVDIGIMI DE BILIRSIN EGER BITSIN DIYORSAR YINEDE SEN BILIRSIN..!

SENIN YOKLUGUN CEHENNEMIN OBUR ADI NE OLUR GITME USUYORUM...

HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ. ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ.YINE DE AGLAMAK ISTIYORSAN, BASINI DIK TUT KI GOZYASLARIN AGLATAN KADAR ALCALMASIN. SANA SEVGİMI SOYLESEM SEVGİMDEN KORKARSIN. BEN SENIN ICIN OLMASAM BILE SEN BENIM ICIN HEP VARSIN...

BIR COCUK GULUSUNDE, RUZGARIN EN CAPKIN OPUSUNDE, YAGMURUN HER SACINA DUSUSUNDE BENI HATIRLA....

EGER BENI BU SOKAKTA, BU MAHALLEDE, BU SEHIRDE BULAMAZSAN, SEVGİLIM BILKI BEN, GOZLERININ DALDIGI YERDEYIM.

BASKALARINA KENDINDEN FAZLA DEGER VERME.YA ONU KAYBEDERSIN, YA DA KENDINI MAHVEDERSIN.

SEVME BENI, HATIRLA. OZLEME BENI AMA UNUTMA.

SEHRIMIN BENSIZ SOKAKLARINI ADIMLARKEN,BEN SENSIZLIGIMIN SOKAKLARINDA BIR SEHIR KURUYORUM KENDIME.

SEN BENIM OLMADIN HICBIR ZAMAN, BEN SENINIM AMA DAIMA.SENDEKI YOKLUGUM YOK EDEMEDI BENDEKI VARLIGINI.YUREGIM SEVGI, YUREGIM OZLEM DOLU.

GUNES BATMADAN YILDIZLAR GORUNMEZ ELBET,GELECEK GUNLSER NE ALIR NE VERIR BILEMEM,BILDIGIM SARKILAR BITEN ASKLARIN CENAZE TORENLERIDIR.BIR SARKI SOYLE GOM GITSIN,GOM GITSIN YALANLARI GOM GITSIN YALNIZLIGI,GOM GITSIN ACILARI.SONRADA OTUR YUREGIN YESERENE KADAR...

» Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım Sevgilim seni çok seviyorum

» Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!!

» Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be Aşkım asıl ölmek “sensizlikmiş”

» Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu....

» Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..

» Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu Sevgim bitmez.

» Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam

» Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi

» Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir Sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildigin adresteyim

» Gül filizlendigi günden itibaren güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş her gece ayın görkemine kapılıp gülü bıraksa da, gül yıldızlara kanıp güneşi unutmaz

» Sesini duysamda heran yüzünü görmek değil özlediğimi bil heran.Hiçbir şey yüzünü görmek gibi değil

» Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, Sevgilim sen olmayınca bahçemde güller açmıyor.

» Güller anlatsın sana olan Sevgimi. Güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi,yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın.Ben anlatamadım güller anlatsın.

» Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün,bu ayrılık şarkılarını kurşuna düzeceğim. Seni benden ayrıdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim

» Seni sordum sokak lambalarına; bekleme boşa gelmez dediler.Boynumu büküpte baktım onlara, halime bakıp zavallı dediler.

» Bir eski Dost gibi hatırla beni.Bir selam ver yeter.Unutmuş olsanda eski günleri.Adımı arasıra an yeter.

» An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilrimisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.

» Önceleri hasreti hiç tatmadım .Yarimden hiç ayrı kalmadım biter diye takvimlere baktım. Zor geldi ayrılık alışamadım.

» Hep kalanlara gidenleri kattım.Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler.

» Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artık. Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun. Bugün bana esersin yarın ellere...

» Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kırpımı kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı

» Adını kalbime Aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.

» Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam Aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan.

» Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.

» Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol.

» Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın.

» Gözlerin sözlerini örtecek kadar masum, düşüncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim suçum ne birtanem.

» Bir soluk kadar yakın yıldızlar kadar uzak derler Sevgi için.uzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgeçemezsin vazgeçer ama asla unutmazsın.

» Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan ölmekten değil seni kırmaktan korkarım ki.Tutunduğum dalsın.Beni affet.

» Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam olunca.Gidersen kar yağar avuçlarıma,gidersen kuşlarda ölür bende.

» Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim. HÜKÜMSÜZDÜR

» Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam

» Seni uçsuz bucaksız bir okyanusta doğan güneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldum.Ancak gece doğabilecek bir güneşte kaybedebilirim.

» Sana gitme diyemedim; Gözlerim gözlerinde kaldı. Susuz büyürmü hiç çiçek; Su sende çiçek bende kaldı.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

spacer kocaeli escort bursa escort bursa escort bursa escort seks hikayeleri gaziantep escort seks filmi izle etlik escort gaziantep escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti rus escort çankaya escort sincan escort etlik escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan istanbul Escort istanbul Escort Acıbadem Escort Ataşehir Escort Bostancı Escort Göztepe Escort Kadıköy Escort Kartal Escort Kurtköy Escort Maltepe Escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort istanbul escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort taksim escort fındıkzade escort çapa escort fatih escort topkapı escort escort şişli escort bayan bayrampaşa escort merter escort escort mecidiyeköy bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51