KeyifVakti.NET

KeyifVakti.NET (http://keyifvakti.net/index.php)
-   Erkeklere Özel Forum (http://keyifvakti.net/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Erkeklerin ilk buluşmaya giderken dikkat etmesi gerekenler (http://keyifvakti.net/showthread.php?t=6505)

meltem 23 Şubat 2015 19:39

Erkeklerin ilk buluşmaya giderken dikkat etmesi gerekenler
 
http://www.meleklermekani.com/wp-con...gerekenler.jpg

Sonunda beklediğiniz gün geldi ve internette görüştüğünüz kız sizinle buluşmayı kabul etti. Bunu uzun zamandır bekliyordunuz ve heyecanlısınız.
Belki bu buluşma ile doğru kadını bulacak, hayatınızı bundan sonra onunla sürdürmeye, en azından bu yolda yürümeye devam edeceksiniz. Bu yüzden ilk buluşma çok önemli. Eğer karşınızdaki kadının doğru olduğuna emin değilseniz, Mehmet Coşkundeniz’in evlenilecek kadınlar hakkında verdiği püf noktalarından yararlanabilirsiniz.
Buluşma öncesi hazırlık
Heyecanın getirdiği acemilikler nedeniyle buluşma süresince daha önce hiç yapmadığınız hatalar yapabilirsiniz.
Buluşmada daha az sorun yaşanması, birlikte geçirdiğiniz zamanı daha eğlenceli ve keyifli geçirmeniz için her şey tam olmalı. Bunun için buluşma öncesi aşağıda saydığımız maddelere uymaya gayret edin.
* Buluşma yerini siz belirleyecekseniz onun önerisine mutlaka kulak verin. Buluşma yeri olarak ikinizin de sevebileceği, çok fazla ortak tanıdıkla karşılaşmayacağınız ancak kendinizi yabancı da hissetmeyeceğiniz bir yer seçin.
* Buluşma mekanını bilmiyorsanız mutlaka daha önce bir kere oraya gidin. Menüyü, fiyatları, sipariş sistemini ve hatta tuvaletin yerini bile öğrenin. Bir kadın için sormanın asla sorun olmayacağı şeyler, sizin için utanç verici olabilir.
* Buluşma yeri için rezervasyon yaptırmayı ihmal etmeyin. Sohbetinizi gittiğiniz restoranda boş masa bekleyerek renklendirmeyi planlamıyorsanız tabii. Siz her ihtimale karşı tedbiri elden bırakmayın.
* Buluşma yerinin her ihtimale karşı iki tarafın hesabını da ödeyebileceğiniz bir yer olmasına özen gösterin. Elbette hayat müşterek, ancak ilk buluşmada kadın çok ısrarcı olmadığı sürece hesabı Alman usulü ödemeye kalkmak karşı tarafta pek de iyi bir izlenim bırakmaz.
* Buluşma saati olarak ne çok erken ne de geç bir saat seçin. Öğrenciyseniz okul çıkışı saatleri, çalışansanız buluşacağınız kadının da hazırlanmasına imkan verecek bir saat olsun.
* Buluşmaya ne fazla özenli ne de çok salaş gidin. Bembeyaz, jilet gibi ütülü bir gömlek ve takım elbise buluşacağınız kişiyi değil, patron adayınızı ilgilendirir. Keza, marka bile olsa dizleri çıkmış bir eşofman altı ve tişört de buluşmanın sürprizlerine karşı sizi yarı yolda bırakabilir. Bu tür buluşmalar için “casual”, şık ve spor bir gömlek ve yarı spor bir kumaş pantolon her mekanda ve ortamda rahat etmenizi sağlar. Ayakkabı olarak da çok ses çıkarmayan ve temiz görünümlü bir ayakkabı seçin.
* Uzun, katlı ya da dağınık bir saç modeliniz olsa bile ense tıraşınızı olmayı unutmayın. Sakal veya bıyığınız varsa birkaç saat öncesinde genel bir bakım hem kendinizi iyi hissetmenizi sağlar hem de karşınızdaki kadına gösterdiğiniz özeni belli eder.
* Elleriniz sizin aynanız. Bir kadın gibi kuaförlerde saatlerinizi harcamıyorsunuz, tamam ancak tırnaklarınız temiz ve düzgün kesilmiş olmalı.
* Kendinizi buluşmanın sürprizlerine hazırlayın. Tamamen planlarınızın dışında bir yere gitmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden yanınızda itibarınız (kredi kartı) dışında sizi yarı yolda bırakmayacak kadar nakit ve biraz da bozuk para mutlaka bulundurun.
* Buluşma günü onunla haberleşmeyi ve buluşma için teyit almayı unutmayın. İnsanlık hali, her insanın bir günü diğerine uymayabilir, bu nedenle bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmakta fayda var.
Son olarak, eğer unutkan biriyseniz buluşma öncesinde konuştuklarınızı gözden geçirin, onun hoşuna gittiğini hissettiğiniz konularda biraz genel kültür edinin. Unutmayın, sohbetin tıkandığı noktada bu ortak paylaşımlar sizin hayatınızı kurtaracak.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51