Go Back   KeyifVakti.NET > Genel Forum, Genel Bölümler > Gizemli Bilimler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 24 Mart 2017, 20:57   #1
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 06 Şubat 2015
Mesajlar: 7,475
Standart İndigodan Kristale Geçiş Krizleri

İndigodan Kristale Geçiş Krizleri

Yazan: Celia Fenn

a. İnsanlara ve çevreye ani aşırı hassaslık. Daha önce sosyal ve aktif olan bir kişi aniden taşıtlara kapalı olan alışveriş bölgelerinde veya restoran gibi kalabalık çevrelerde bulunmaya dayanamadığını görür.

b. Psişik yetenek ve farkındalıkta artış. Bu, en sıkça başkalarının içsel düşüncelerini ve hislerini "işitmek" yeteneğinde tezahür eder. Eğer kişi, diğer herkesin de onun kendi düşüncelerini ve hislerini okuyabildiğini imgelerse, bu, telaşlandırıcı olabilir. Ayrıca, bazı çevrelerdeki veya insanlardaki negatif enerjiye aşırı hassaslık, daha önceden yakın olan bazı kişilere tolerans göstermekte yetersizlik olabilir.

c. Bu artan hassaslık panik ataklara veya endişe ataklarına götürebilir. Bunlar herhangi bir anda olabilir, kişi gece uyandığı zaman bile. çoğu zaman kişi bir neden aramasına rağmen atak için geçerli bir neden yoktur.

d. Kişi, uzun zaman periyotları boyunca, sadece oturarak ve hiçbir şey yapmayarak kendisini "bölgeden çıkmış" bulabilir. Bu, daha önce çok enerjik ve aktif olan kişiler için sinirlendirici olabilir. Bu, daha yüksek boyutlarda daha fazla zaman geçirmek ve 3. ve 4. boyutlarda daha az zaman geçirmek için sadece bilinçliliğin ayarlanmasıdır. Bununla ilgili olarak öncekinden daha uzun uyku ve dinlenme gerekir ve genel bir yavaşlama gerekli olur.

e. İnsan varlıkların tahribatı ile ilgili obsesif endişeler (kirlenme, kaynakların azlığı, yaratıklar, teknoloji vs). Bunun nedeni çok - boyutlu bilinçliliğin grup zihninin tüm seviyelerine erişebilmesidir, türlerin yaşamını sürdürmeleri ile ilgili korkuları ve endişeleri taşıyan bölümler dahil. kişi çoğu zaman kendi yasamda kalması ile ilgili olduğu için, onlar grup zihninin veya morfogenetik alanın bu bölümü ile rezonansa girmeye eğilim gösterir.

f. Nelerin Olduğunu anlamak için saplantılı bir ihtiyaç, zihni aşırı aktif hale getirir ve kişi zihnini kaybetmekten veya "yanıp tükeneceğinden" korkar. Ayrıca delirme ve gelecekte günlük yaşamı ile basa çıkamama korkusu olur. Tekrar, psikologlar ve doktorların çok az yardımcı olabildiği görülüyor.

g. Nedensiz depresyon veya kriz durumları. Bu çoğu zaman sadece, bilinçliliğin salıverilmesi gereken eski enerji tabakalarından temizlenmesidir. Deneyimi yeniden yasamaya veya "işleme tabi tutmaya" gerek yoktur, sadece bedenin enerjiyi salıvermesine izin verin. Sürece sabırlı olun ve onun geçeneğini bilin.

h. Bölünmüş uyku modelleri, çoğu zaman gece 3 kez uyanmak veya sadece saat 03'te uyanmak. Yine, bu sadece etkinliğin yeni döngülerine bilinçliliğin ayarlanmasıdır. Daha yüksek bilinçlilik çoğu zaman gece daha etkindir, çünkü daha alt boyutlar bu zamanda sessizdir.

i. Bedende garip elektriksel enerji dalgaları hissetmek. Kristal beden inanılmaz şekilde hassastır ve Güneş'e ait ve aya ait dalgaları, kozmik dalgaları, galaktik merkezden gelen enerjileri hisseder. çoğu zaman bu enerjiler, daha yüksek enerjileri taşıması için bedenin "hatlarının yeniden döşenmesi" işleminde yardımcı olurlar. Deneyim sonucu konuşarak, bunun nasıl rahatsız edici olabileceğini biliyorum. Ancak beden en sonunda bu enerji dalgaları ile baş etmeye alışır. Dolunay zamanı bunların daha yoğun olduğunu keşfedeceksiniz. Bu fenomenle baş etmenin bulduğum en iyi yolu dışarı çıkmak ve yalın ayak toprağın üzerinde durmak ve enerjinin bedeninizden geçip dünyaya aktığını imgelemektir.

j. Genellikle toksin gidermek ile ilgili olan fiziksel duyumların ve deneyimlerin tüm bir aralığı (dizisi / çeşidi). Kristal beden toksin tutmaz, her şeyin ondan akmasına izin verir. Gerçekte Kristal olmanın sonuç olarak ustalığı (hüneri) sadece her şeyin ondan geçmesine izin vermek ve hiçbir şeyi tutmamak. Çıkarmanın / ayırmanın mükemmel durumu. Ancak bu aşamada beden ister fiziksel olsun, ister duygusal veya zihinsel, yıllarca birikmiş "toksik" atığın salıverilmesine gereksinim duyar. Salıverme daima fiziksel beden vasıtası ile olur, bu aşırı yorgunluk, özellikle kalçalarda ve dizlerde eklem ağrıları, özellikle kafatasının dibinde baş ağrıları ve boyun ve omuz ağrıları olarak belirti gösterir.

k. Baş dönmesi ve "ferahlık". Bunun nedeni sizin bilinçliliğin "daha yüksek" durumlarında olmanızdır. Bu seviyelerde olmaya alışmaya ve ayni zamanda topraklanmış kalmaya gereksiniminiz var. Bu hisler Güneş patlamaları ve dolunay zamanı ile artmaya eğilim gösterir.

l. Artan iştah ve kilo alma. Bunun nedeni, bu işlemi güçlendirmek için bedenin çok fazla miktarda enerjiye ihtiyacı olmasıdır.

m. Perdenin ötesini görme yeteneği. Bu, bir realite olarak ruhların, devaların, E.T.lerin ve meleklerin farkında olmak ve onlarla iletişim kurmaktır. Eğer kişi bu tür diğer boyutlara ait farkındalığa alışık değilse çok korkutucu olabilir.
Geçisin Üstesinden Gelme Ustalıkları

Verebileceğim en iyi öğüt işlemi kabul etmek ve direnç göstermemektir. Kendi geçişim yaklaşık 18 aydır sürüyor. Anahtarın kabul olduğunu keşfettim. Bir gün uyanacağım ve tekrar "normal" hissedeceğim umudunu muhafaza ediyordum. Bu, bir daha asla ayni hissetmeyeceğimi ve yeni yerimde daha rahat hissedebileceğim ve daha iyi basa çıkabileceğimi kabul ettiğimde idi. Sonra bu yeni durumun macerasını veya pozitif tarafını keşfetmeye başlayabilirsiniz.
Aşağıda bu geçis krizleri ile bas etmek için bazı tavsiyeler var :
a. Varlığınıza olmakta olan şey ile barış içinde olun. Siz Kristal bir varlık oluyorsunuz. Bunun için başka bir deyim "Meshedilmiş varlık"tır, bu 9 boyuta ve belki 13 boyuta ful erişebilen çok - boyutlu bir varlık anlamına gelir. Bu noktada benim deneyimim bazı insanların sadece 5. boyuta açıldığı, diğerlerinin 6. boyuta gittiğidir. Eğer 6. boyuta geçebilirseniz, o zaman bu yasamda muhtemelen ful 9 boyut farkındalığına ulaşırsınız, eğer çok yakın gelecekte değilse. Ne güzel bir nasip ve kutsama !!
b. Kendinize nazik olun ve kendinizi besleyin. Hatırlayın, bir Kristal varlığı olarak "anne" enerjinin ve "baba" enerjinin eşit dengesini taşıyorsunuz. Anne, yeni - doğmuş bir bebek olarak kendinizi beslemenizi söyler, çünkü gerçekte siz yeni doğmuş bir bebeksiniz. Gücünüzde büyümek ve yeni çevrenizin ustalıklarını öğrenmek için zamana gereksiniminiz var. Güven burada çok önemlidir. Ben kendi geçişimi, çok az kaynakları olan kendi isimde bekar kendini - destekleyen biri olarak yaptım. Fiziksel durumumun hayatta kalmak için yeteri kadar para kazanmamı engelleyeceğinden çok korktum. Ama yine de süreçten geçtim ve hala kendi evim var ve her zaman yeteri kadarına sahibim..

c. Eğer geçisin belirtilerine yardımcı olabilirseniz herhangi türde bir ilaç almayın. Açık olarak, sağlığınız için ilaç almaya devam ediyorsanız, o zaman buna devam etmeye gereksiniminiz var. Ancak herhangi türde eğlenceye ait haplar almayın, bunlar işlemi kötüleştirir / ağırlaştırır ve daha yüksek boyutlarda "bir yerlerde" kaybolabilirsiniz. Ayrıca anti - depressanlar ve sakinleştiriciler kullanmadan basa çıkmaya çalısın, yine, eğer bunları kullanmaya devam ediyorsanız (bu tür bir tedavi görüyorsanız) tıbbî tavsiyeye gereksiniminiz var ve onları bırakmayın. Alınacak en iyi yol homeopatik ve naturopatik ilaçlar almaktır ve Çiçek Özlerinin de çok faydalı olduğunu keşfettim.

d. Kalabalıklardan ve kalabalık yerlerden kaçının. Yorucu ve toksik çevrelerde uzun süre harcamak yerine ihtiyaçlarımı karşılamak için haftada bir saat "sıkı alışveriş" dönemi uyguluyorum. Kademeli olarak bu çevrelere maruz kalmaya daha fazla tolerans gösterebileceksiniz. Burada anahtar, şüphesiz, çevreden etkilenmek yerine, kendi huzurunuzu ve uyumunuzu muhafaza etmektir, gerçekte siz çevreyi pozitif şekillerde etkilersiniz. Kristal kişi her zaman pozitif enerjiyi muhafaza eder ve taşır, ancak dengenizi kazandığınızda ve kolayca tekrar insanların arasında hareket edebildiğinizde inanılmaz derecede güçlü şekillerde bu enerjiyi kullanmayı öğreneceksiniz.

e. topraklanmış ve merkezlenmiş kalın. Daha yüksek boyuta ait farkındalığa alışmakta olanlar için bu çok meydan okuyucu olabilir. çoğu zaman baş dönmesi ve ferahlık hissedeceksiniz. Ancak yaşamın fiziksel ve topraklanmış yönlerine ful dikkat göstermeye çalısın. Burada anahtar egzersiz yapmak, yürümek, yemek yapmak ve sanatsal meşguliyetlerdir. TV'nin önünde veya bilgisayar oyunlarının başında saatler harcamayın. Bunlar sadece topraklanmamış olmaya hizmet eder.

f. Yapabildiğiniz kadar çok Doğada zaman geçirin. Taze havada ve Güneş ışığında zaman harcamanın yeni bedenlerinizi güçlendirdiğini göreceksiniz. Ayrıca devalar sizin işlemlerinizi desteklemek için oradadır.

g. Basit şeyler yiyin ve mümkün olduğu kadar çok taze sebze ve meyve yiyin. Kahverengi pirincin ve sebzelerin bu yeni beden için en iyi gıda türü olduğu rehberlerim tarafından bana söylendi. Mamafih, arzularınızı yerine getirin - canınızın çektiğini yiyin. Bu diyet yapma zamanı değildir. Bedeniniz içinden geçtiğiniz süreçlere yakıt olması için çok miktarda beslenmeye gereksinim duyuyor. Kilo da alabilirsiniz, ama bunun geçisin bir parçası olduğunu kabul etmeye gereksiniminiz var.

İndigo'dan Kristal'e geçis yapan pek çok insan biliyor ki bu geçisin en belirgin iki belirtisi aşırı yorgunluk ve bitkinlik hissidir. Her zaman kendilerini bitkin hissederler ve sadece uyumak isterler.Uykuları derin olur ve uyanmayı canları istemez.

Neler oluyor, niye kendimizi böyle hissediyoruz?

A. A. Michael'in anlattığına göre bu yorgunluğun 3 nedeni var:
  1. Duygusal beden temizliği
  2. Fiziksel ve "süptil" bedenlerimizin zehirlerden temizlenmesi
  3. Tam anlamı ile çok boyutluluk idraki
Yukarıda belirtilen her safha değişik bir şekilde ele alınabilir.
DUYGUSAL BEDEN TEMİZLİĞİ

İşlemin başlangıcında çok yoğun duygusal beden temizliği yaparız. Ruhumuzun ve bilinçaltımızın tüm eski travma ve kendi kendimize uyguladığımız sabotaj kalıplarından temizlenmesi de buna dahildir. Bu işlemin yoğunluğu daha önceki yükselişe hazırlık surecinizde ne kadar temizleme yaptığınıza bağlıdır. Ben Şifacıyım, ve pek çok insanın hazırlanmasına yardımcı oldum, ama kendi sürecimi tam olarak tamamlamaya asla vakit bulamadım. Ondandır ki geçis geldiğinde, aylar süren bir duygusal vücut temizleme süreci yaşadım. Kalan her şey, bilinçaltımdan dışarı aktı ve içimdeki çocuğun travmasını dindirmeye çalışma savaşım sırasında garip rüyalar gördüm, kuruntu, (anxiety) atakları yaşadım.
Bu çeşit travma temizliği, çok yorucudur. Bazıları, ne olduğunu dahi anlamazlar; çünkü işin çoğunu gece uyurken yaparlar. Özellikle (antiety) kuruntu, panik atak yaşayanlar, bu işi gece yapanlardır. İşte bu noktada, sizin, içinizdeki çocuğun eski, alışılmış kalıpları bırakmasını temin etmesini sağlamanız için yardıma ihtiyacınız vardır. O zaman içinizdeki çocukla ilgili gerçek çalışma ani gelir. İyi bir terapist bulun, bir workshop'a katılın veya iyi bir kitap okuyun. Ne yaparsanız yapın; ama, içinizdeki yaralı çocuğun alışılmış kalıplarını bırakmasını sağlayın ve anlayın ki, bu temizliği yaptığınız sürece yorgun olacaksınız. Tüm hayatınız boyunca bu enerjileri bastırmışsınız,.onları yeniden işleme koyup temizlemek gerçekten çok zor . Ama buna değer! Bitirdiğinizde ruhunuzu, şuur altınızda gizli kalmış tüm kendi kendinize yapmış olduğunuz sabotaj kalıplarından temizleyeceksiniz ve bundan sonra tam bir niyet berraklığı ve saflığı ile görevinize devam edebileceksiniz .
FİZİKSEL VE "SÜPTIL" BEDENLERİMİZİN ZEHİRLERDEN TEMİZLENMESİ

Bu derin temizlik işlemi, yukarıda bahsedilen ilk işlemle yakından ilintilidir. Duygular temizlendikçe, eskiden kalmış zihinsel ve fiziksel bloklar da beraberlerinde temizlenir. Bu eski "toksik" enerjiler, "süptil" bedenlerimizden geçip fiziksel vücudumuz tarafından dışarı atılır.Tabii ki fiziksel bedenimizde eskiden beri oluşmuş tüm toksinler de bu işlem sırasında tamamen temizlenir. Bu temizlik ve zehirlerden arınma süreci, böbrekler ve karaciğer gibi, atik temizleme görevi yapan organlarımızı aşırı zorlar. Bunun için çoğumuzun gözlerinin altında, böbreklerin aşırı çalışmasından oluşan torbalar var; karaciğerimizin yorgunluğu da, kalp yanması ve şişkinlik gibi hazım bozukluklarına neden oluyor. Dahası, eklem ağrıları yaşıyoruz, ki bu da fazla asitlerin vücuttan atılmasını sağlayan detoksifikasyonun (zehir temizleme) bir belirtisidir. Ayrıca yine, aynı nedenle, kendimizi yorgun hisseder ve baş ağrısı çekebiliriz. İşte bu yüzden, çok fazla miktarda su içmemiz ve olabildiğince, sağlıklı bir rejim uygulamamız lazım.
TAM ANLAMI İLE "ÇOK BOYUTLULUK" İDRAKİ

Bu bölüm, geçirdiğimiz değişikliğin en heyecanlı kısmı. Bu, çoğumuzun "boşlukta kalmış" gibi hissetmemize neden olan olay. A A. Michael, benden bunu size beyin dalga hızları ile izah etmemi istedi.

Sizler çok-boyutluluk anlayışına ulaştıkça, vücudunuzun tolere edebileceği daha geniş bir bilinç sahası ve bunu idare edebilecek yeni yollar yaratırsınız.

Beyin dalga hızları şunlardır:
  1. Beta: "Normal " uyanık
  2. Alpha: Hafif meditasyon
  3. Theta: Derin meditasyon
  4. Delta: uyku ya da derin hipnoz
  5. Gamma: hızlı göz hareketleri ya da en derin uyku / hipnoz hali (-ki bu aşamada acısız ameliyat yapılabilir.)
Üçüncü boyut varlıkları, Beta dalga hızı ile çalışır, ve yaratıcılık veya dua zamanları Alpha durumuna geçer. 5. boyut varlığı ise Beta / Alpha / Theta arasındaki dalga uzunluklarını normal uyanık halde kullanır. İşte sizin çok-boyutluluk anlayışınız, bilincinizin bu dalga boyutlarına geçişini sağladı. Ama "yorgunluğunuzun" sebebi de bu. Vücudunuz Theta'yı uykuya geçmeden önceki derin gevşeme hali olarak alıyor ve, beyniniz Theta frekansına geçtiği an, size bir mesaj yollayarak, yorgunsun ve uyumak üzeresin diyor. Bu emre yorgunluk hali ve uyku ile cevap vermeye alışık olduğunuz için, uyumak ihtiyacını hissediyorsunuz.

Tam anlamı ile 9 boyutlu Mesih bilincine erişmek için çalışan altıncı boyut varlığı, uyanık halde iken, Delta ve Gamma frekanslarına ulaşmayı öğrenir. İşte bu aşamada vücudumuz gerçekten uyuduğunu sanır. Bu isin sırrı, bu frekanslarında ilerlerken, paniklememek ve rüya halinin içinde kendini kaybetmemektir . Bu frekanslarda çalışanlarımız, genelde, yavaşlatılmış bir rüya aleminde hissederler kendilerini, ki, aslında bu gerçeğin ta kendisidir. Bu durumda uyanık şuurumuzla ama rüya halinde yaşıyoruz. Bunu öğrenip mükemmelleştirmek zaman alacak, fakat, bir kez başardınız mi, bu büyük bir yaratıcılık ve mucizelerin ortaya çıkmasının anahtarı olacak. Bu derin şuur halinde iken, saf niyet ile, zaman ve maddeyi, kelimenin tam anlamı ile büküp, yeniden şekillendirebilirsiniz. İşte bu yüzden bilin ki, vücudunuz tamamen yeni bir sahada, değişik bir beyin frekansına adapte olmayı öğreniyor.
BİR UYARI NOTU

Lütfen, yukarda anlattığımız herhangi bir durumda iken şunlara dikkat edin:
  1. Daima topraklanın, ayaklarınızı sıkı sıkı yere basın. Bu zamanlarda gereksiz ilaç ve uyuşturucu kullanmayın. Bunlar, sizin doğal bilinç genişlemenizi engeller.
  2. Gerçek yorgunluk ile genişleyen bilinç halini birbirinden ayırın.
  3. Kendinize iyi bakın. Eğer yorgunluk hissediyorsanız, dinlenin. aslında, bu geçiş sırasında fazla miktarda dinlenmeye ihtiyacınız olacak. Eğer kapasitenizin üzerine çıkarsanız, aşırı hareketli (hiper) olur ve nasılsa sonunda yine bitkin düşersiniz.
  4. Dikkatli olun. Eğer araba kullanıyorsanız konsantre olun ve dikkatinizi toplayın. Pek çok insan, beyinleri frekans değiştirdiği zaman, etraflarında ne olduğunun farkına varmadıkları için, kaza yapıyorlar. Bütün mesele, dikkatini tam toplamak ve konsantre olmakta. Vücudunuza ve koruyucularınıza söyleyin ki, tüm seyahat boyunca yaptığınız ise tam olarak konsantre olmanız gerekiyor.
  5. Gevşeyin, sakinleşin, bu da geçecek.Yakında bu değişik frekanslarla çalışmaya alışacaksınız. Ben, şahsen, bu rüyamsı boşluk hissi ile çalışırken eğlenmeye başladım ve bu hissin beraberinde getirdiği yaratıcılığı da kullanmayı öğreniyorum. Aynı zamanda kendi isteğimle bir frekanstan ötekine geçmeye de çalışıyorum. Evet, bizler gerçekten de "Kristal" ya da Meshedilmiş) olma yolundayız.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

spacer kocaeli escort bursa escort bursa escort bursa escort seks hikayeleri seks filmi izle etlik escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti rus escort çankaya escort etlik escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort istanbul escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort taksim escort fındıkzade escort çapa escort fatih escort topkapı escort escort şişli escort bayan bayrampaşa escort merter escort escort mecidiyeköy bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort istanbul Escort istanbul Escort Acıbadem Escort Ataşehir Escort Bostancı Escort Göztepe Escort Kadıköy Escort Kartal Escort Kurtköy Escort Maltepe Escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan sincan escort antalya rus escort

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51