KeyifVakti.NET

KeyifVakti.NET (http://keyifvakti.net/index.php)
-   Astroloji Forum (http://keyifvakti.net/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Gezegenler Anahtar Kavramları Hakkında Detaylı Bilgiler (http://keyifvakti.net/showthread.php?t=9160)

meltem 08 Mart 2015 17:30

Gezegenler Anahtar Kavramları Hakkında Detaylı Bilgiler
 
Gezegenler Anahtar Kavramları Hakkında Detaylı Bilgiler

MARS;
ANAHTAR KAVRAM: Arzu, hareket isteği, inisiyatif, fiziksel enerji, güdü. Kendini ortaya koyma ve saldırma dürtüsü, kararlı hareket etme dürtüsü. Arzularına ulaşma ihtiyacı, fiziksel ve cinsel heyecan ihtiyacı.
OLUMLU İFADE; Cesaret, inisiyatif, farkındalıkla tutarlı bir amaca yönlendirilmiş irade gücü.
OLUMSUZ İFADE; Sabırsızlık, bildiğini okumak, vahşilik, gücün yanlış kullanımı veya tehditler.
JÜPİTER;
ANAHTAR KAVRAM: Açılma, yayılma, iyi niyet. Daha büyük bir düzenle veya kendinden büyük bir şeyle birleşme dürtüsü. Yaşama ve kendine inanç ve güven ihtiyacı, kendini geliştirme ihtiyacı.
OLUMLU İFADE; İnanç, yüksek güce veya büyük plana güvenmek, iyi niyete açıklık, iyimserlik, kendi ilerleme ihtiyacına açıklık.
OLUMSUZ İFADE; Aşırı güven, tembellik, enerjiyi dağıtmak, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak veya fazla söz vermek.
SATÜRN;
ANAHTAR KAVRAM: Büzülme, kasılma , çaba. Kendi yapısını ve bütünlüğünü savunma dürtüsü, somut başarı kanalıyla güvenlik dürtüsü. Sosyal onay ihtiyacı, kendi kaynaklarına ve emeğine güvenme ihtiyacı.
OLUMLU İFADE; Disiplinli çaba, görev ve sorumluluk kabul etmek, sabır, organizasyon, güvenilirlik.
OLUMSUZ İFADE; Aşırı kendine yeterli olmaya çalışarak veya inançsızlıkla kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, savunmaya geçmek, felç eden korku, karamsarlık veya yasaklar.
URANÜS;
ANAHTAR KAVRAM: Bireysel özgürlük, ego-benliğin özgürlüğü. Orijinallik, gelenekten bağımsızlık ve farklılaşma dürtüsü. Kısıtlamasız ifade, değişim ve heyecan ihtiyacı.
OLUMLU İFADE; Gerçeğe uyum, özgünlük, kaşiflik, deneylemeye yönelim, özgürlüğe saygı.
OLUMSUZ İFADE; İnatçılık, huzursuz sabırsızlık, sürekli heyecan ve amaçsız değişim ihtiyacı, isyan, aşırılık.
NEPTÜN;
ANAHTAR KAVRAM: Aşkın özgürlük, birleşme, ego-benlikten kurtulma Kendi sınırlarından ve maddi dünyanın sınırlarından kaçma dürtüsü; Yaşamla birliği deneyimleme, bütünle tamamen kaynaşma ihtiyacı.
OLUMLU İFADE; Bütüne uyum, deneyimin ruhsal boyutunun farkındalığı, tamamen saran şefkat, bir ideali yaşamak.
OLUMSUZ İFADE; Kendine zararlı kaçışlar, en derin ihtiyaçlarından ve sorumluluktan kaçış, dürtülerle yüzleşmeyi ve kendini bir şeye adamayı reddetmek.
PLUTO;
ANAHTAR KAVRAM: Dönüşüm, değişim, eleme. Tamamen yeniden doğma dürtüsü, deneyimin çekirdeğine sızma dürtüsü. Kendisini arıtma ihtiyacı, acı çekerek eskiyi bırakma ihtiyacı.
OLUMLU İFADE; Zihni ve irade gücünü kişinin kendi dönüşümüne odaklama ihtiyacını kabullenmek, en derin arzuları ve takıntılarıyla yüzleşme, ve onları çaba ve yoğun deneyimler kanalıyla değiştirme cesaretine sahip olmak.
OLUMSUZ İFADE; Bilinçdışı şiddetle arzuların takıntılı ifadesi, başkalarını kendi ihtiyaçları doğrultusunda zorlamak, maniple etmek, insanın kendisiyle yüzleşme acısından kaçmak için insafsız yollar kullanması, gücü delice sevmek.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51