Go Back   KeyifVakti.NET > Genel Forum, Genel Bölümler > Erkeklere Özel Forum

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 26 Şubat 2015, 15:56   #1
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Erkek arkadaşınız "değişmenizi" istiyorsa...

Aşk için değişmek ne "asla" demek ne de tamamen kumandayı ona vermek değil! Erkeklerin en sık şikâyet ettikleri sorunları ve kendinizden vazgeçmeden uygulayabileceğiniz çözümleri yazımızda bulacaksınız.

Sevgiliniz sizi el üstünde tutuyor, duygularınız karşılıklı, tek bir konu dışında her şey neredeyse mükemmel. Her gülün dikeni olduğu gibi ilişkilerde de zaman zaman bazı pürüzler ortaya çıkar. Erkekler hoşnut olmadıkları konuları çoğu zaman ya açıkça söylemeyi ya da imalarla belli etmeyi seçerler. Sorun belki gece gezmeleriniz, belki fazla açık olduğunu düşündüğü dekolteleriniz, belki de katıldığınız iş seyahatlerinin sıklığıdır.

Bunlardan vazgeçmenizi talep ettiğinde, sinirlenip "Bu ne cüret!" diye onu terslemeyi düşünebilirsiniz. Ancak bu tavrınızın onun gururunu kıracağını ve her sorunun bir çözümü olduğunu unutmamalısınız. Kendinizden vazgeçmeden deneyeceğiniz birkaç uyumlu değişiklik, ilişkinizdeki huzuru arttıracağı kadar sizi de birbirinize yakınlaştırır.

"Değişimin Kitabı" kitabının yazarı Cyndi Haynes, değişmeyi kelime anlamından çok ilişkilerde uyum sağlamak olarak algılamak gerektiğini ve bunu başaran kadınların ilişkilerinde avantaj kazandıklarını ifade ediyor. Özellikle de bu değişimler, kadınlar üzerinde pozitif ve yaratıcı bir etki yaratıyorsa, ilişkilerinde de olumlu yansımalara tanık olacaklarını vurguluyor.

Artık kadınlık gururunuzu ve önyargılarınızı bir kenara bırakın. Değişimin uyum sağlamak olduğunu hatırlayarak önerilerimize kulak verin. Sizler için erkeklerin en sık şikâyet ettikleri sorunları ve kendinizden vazgeçmeden uygulayabileceğiniz çözümleri araştırdık.

Erkek arkadaş istekleri:


1) TARZINIZI DEĞİŞTİRMENİZİ İSTERSE...

Giyim tarzınızı fena bulmadığını ancak daha şık giyinebileceğinizi ifade ediyorsa, ilk etapta yanında nasıl giyindiğinizi gözünüzde canlandırın. Dudak parlatıcınızı yapışkan bulup sizi öpemediğinden şikayet ediyorsa, yanında daha hafif dudak parlatıcıları sürün. Saç kesiminiz veya saç renginiz hakkında ima yoluyla taleplerini dile getiriyorsa, geçici şampuan boyalar sayesinde değişik tonların size yakışıp yakışmadığını öğrenebilirsiniz.

Okuyucumuz Merve konu hakkındaki deneyimini bizimle paylaştı: "Erkek arkadaşımı etkilemek uğruna rahatsız ama seksi, dekolte elbiselerle yemek davetine katılmıştım. Bir süre sonra rahatsızlık yerini gerginliğe bıraktı. Üzerimdekilerin sırıttığını ve kendim gibi olamadığımı düşünerek, daha rahat edebileceğimize inandığım yakınlardaki bir bara gitmeyi önerdim. Yol üzerindeki evime uğrayıp hızla şık bluzumu ve jean pantolonumu giydim. Beni o halimle gördüğünde daha çekici bulduğunu söylediğinde, kendime eziyet ederek ne kadar yanıldığımı ve onun aslında doğallıktan hoşlandığını fark ettim."

Gülünç duruma düşmemek için önerilerini ve taleplerini tam anlamıyla hayatınıza adapte etmeden önce, deneme turlarını onun yanında yapın. Erkek arkadaşınızın size yakışacağını düşünerek sunduğu önerileri, iltifat olarak algılayın ve denemek için kendinize şans tanıyın. Onu dikkate almanız hem onu mutlu edecek, hem de size gerçekten yakışabilecek yeni şeyler keşfetmenizi sağlayacaktır.

O kadar da değil!

Şayet öneri ve teklifleri, tarzınızda küçük değişimlerin ötesine geçiyorsa, 29 yaşındaki Esma'nın deneyime kulak vermenizde fayda var: "Eski erkek arkadaşımın dile getirdiği öneri ve teklifler zamanla beni annesine benzetmeye çalıştığını anlamamı sağladı. Beraber alışverişe çıktığımızda bana döpiyes takınılan ve hanım hanımcık elbiseleri öneriyordu. İlk zamanlarda benim tarzıma uymayan giysiler olmasına rağmen, çok üstelemeyerek daha çok beğenileceğimi düşünerek giyiyordum. İlerleyen zamanlarda işin boyutu da ilerledi ve briç, golf gibi daha orta yaşlıların oynadığı oyunları öğrenmemi teklif etti. O an anladım ki, beni kafasındaki ideal kadına çevirmeye çalışıyordu ve O ben değildim."

2) KİLO VERMENİZİ İSTERSE...

"Şişman görünüyor muyum?" sorusunu erkek arkadaşınıza yönelterek zaten bir hataya düştünüz. Üstüne üstlük aldığınız cevap, "Saçmalama lütfen tatlım, gayet iyi görünüyorsun" olacağına, sadece bir sessizlik veya "Bahse girerim vaktin olsaydı spor yapmayı çok isterdin" oluyorsa, önerilerimize mutlaka göz atın.

Alaycı ve kaba tavrından dolayı kafasına bir şeyler fırlatmadan önce, derin nefes alın ve mantıklı olun. Gerçekten kilo alıp almadığınızı, aldıysanız bunun sizi nasıl etkilediğini düşünün. Eğer tüm sorularınızın cevabı, kilo aldığınız gerçeğine, bu gerçeğin sizi rahatsız ettiğine çıkıyorsa, erkek arkadaşınızın tavrını, kendinize çeki düzen vermek adına motivasyon olarak görün.

Erkekler, her zaman kadınları ilk beğendikleri hallerinde görmek isterler. Kadınların giyim tarzı dâhil yaptıktan her radikal değişiklik erkeklerin gözünde artık aynı insan olmadığınız izlenimini yaratır. Üstelik cinsel anlamda onu etkileyen dış görünüşünüzse, yaptığınız değişimler ilişkinize olumsuz yansıyacaktır. Ondan size destek olmasını isteyin. Beraber bisiklete binin ve favoriniz olan İtalyan restoranını aklınızdan çıkararak, daha sağlıklı, daha hafif yemeklere kendinizi alıştırın. Belki evde birlikte sağlıklı ve az kalorili yemekler hazırlayarak çok eğlenebilirsiniz.

O kadar da değil!

Kilo almanızın dışında, sizi hiç olmadığınız veya olamayacağınız bir şekle sokmaya çalışıyorsa, büyük bir problemle karşı karşıyasınız demektir. Eğer o böyle bir şeyi gündeme getirmeden önce vücudunuzla barışık biriyseniz, onun yönlendirdiği taleplerle sizi strese sokmasına izin vermeyin ve gerçekten onunla beraber olmak isteyip istemediğinize karar verin.


3) CİNSEL TUTUMUNUZU DEĞİŞTİRMENİZİ İSTERSE...

İlişkinizin ilk zamanlarında cinsel anlamda her şey gözünüze normal gözükürken, aniden tutumunuzu sıkıcı bulduğunu mu öğrendiniz... Aslında cinselliğinizle ilgili taleplerde bulunması, sizi beğenmediği veya yeterli bulmadığı anlamına gelmez, önerileri sizi gerçekten korkutmadığı sürece, çekingenliğinizden kurtulun ve daha mutlu olabileceğinizi göz önünde bulundurun. Cinselliği doğru yaşayabilmeleri için çiftlerin önyargılarından kurtularak, açık görüşlü olmaları ve birbirlerine ne kadar güvendiklerini göstermeleri gerekir. Bu yaklaşım sayesinde gün geçtikçe iki tarafın da yakınlaştığı fark edilebilir. Bunu başarabilmek ve korkularınızı yenebilmek için rahatlamanız şart. İhtiyacınız olan tek şey kendinize fırsat vermeniz.

Okuyucularımızdan Didem konuyla ilgili deneyimini bakın nasıl anlattı: "Erkek arkadaşımın cinselliğe yönelik önerileri beni gererdi ve denemeye cesaret edemezdim. Zamanla ona güvenimle ilgili şüpheye düşmeye başladığını, benim de kendi içime kapandığımı fark ettim. En kısa zamanda önyargılarımdan kurtularak önerilerini denemeyi kabul ettim. İlk başlarda sanki herkes yaptıklarımızdan haberdarmış gibi endişelenip, kendimi sorguladım, hatta donup kalıyordum. Ancak rahatlamak olayın abarttığım kadar korkunç olmadığını anlamamı sağladı. Artık ikimiz de daha mutluyduk ve önyargıların ilişkilerde yeri olmadığını öğrenmiştim."

Her şeye rağmen onun cinsel önerileri sizi tedirgin etmeye devam ediyorsa, ikinci bir şekilde onu reddetmektense bunları konuşacak kadar kendinizi iyi hissetmediğinizi ve seviştiğiniz sırada konuşmayı tercih ettiğinizi dile getirin. Bu şekilde hem rahatlamaya vaktiniz olacak, hem de işin içine girdiğiniz zaman gerçekten ne hissettiğinize karar verebileceksiniz.

4) GECE GEZMELERİNİ AZALTMANIZI İSTERSE...

Çevrenizin kalabalık olmasından, sosyalliğinizden ve popüler biri olmanızdan gurur duyabilirsiniz ama erkek arkadaşınız bu özelliğinize özellikle de gece hayatında tanıklık ederse, sizinle gurur duymak yerine size her yerde olmasıyla ünlü Paris Hilton diye hitap etmesi mümkün.

Kadehinizi bir kenara bırakın ve öncelikle bu durumun onu neden rahatsız ettiğini anlamaya çalışın, içkiliyken ya da gece gezmelerinizde başkalarıyla flört ettiğinizi mi düşünüyor, arkadaşlarınızın tavırları mı onu rahatsız ediyor? Bu ihtimalleri göz önünde bulundurun ve beraber çıktığınız gecelerde ona uyum sağlayın. Ona daha çok ilgi gösterin veya beraber çıktığınız arkadaş grubunda onun da arkadaşlarının olmasına özen gösterin. Kız arkadaşlarınızla çıktığınız gecelerde istediğiniz gibi eğlenme şansınız olduğunu unutmayın ve onunla geçirdiğiniz zamanın ikiniz için de özel olmasına çalışın.

Bunların dışında sevgilinizle baş başa geçirdiğiniz gecelerin sizi birbirinize daha çok yakınlaştırdığını göreceksiniz. Böylelikle ne istediğinizi anlayarak, ilişkinize ve kendinize gerekli zamanı tanıyabilirsiniz. Onunla zaman geçirmekten keyif alıp almadığınızı anlamak ve ilişkinizdeki çekingenliği kırmak için bir süre çevrenizden uzaklaşın. Baş başa kalmak, ilişkinizi ve kendinizi tanımanızı sağlayacaktır. Bu fikir sizi cezbetmiyorsa, ilişkinizde kesinlikle ters giden bir şeyler var demektir.

ASLA KABUL ETMEMENİZ GEREKEN 4 İSTEK!

Aşağıda sizler için örneklerini sunduğumuz tekliflerden herhangi biriyle karşı karşıya geldiğinizde ona iyi yolculuklar dilemenizin zamanı gelmiş demektir.

Arkadaş çevreniz

Erkek arkadaşınızın, kız arkadaşlarınızdan çok ona zaman ayırmanızı talep etmesi normaldir. Ancak kız arkadaşlarınızla flört etmesine göz yummanızı beklemesi, ısrarla onu birkaç kızla tanıştırmanızı istemesi, kabul etmemeniz gereken tekliflerdir. Henüz bir ilişkinin bilincinde olmadığını anlayın ve vakit kaybetmeden onu hayatınızdan çıkarın.

Kariyerinize bakışı

İşiniz çok yoğun veya ertesi gün önemli bir toplantınız olduğu halde sizi onunla görüşmeye zorluyorsa, özlem dolu sözlere aldanmayın. Çünkü bu tavrı sizi önemsemediğini gösterir. Çalışma hayatınıza sizin kadar hatta sizden çok özen gösterip, sizi bu konuda motive eden erkek, sizi gerçekten önemsiyor demektir.

Anlamsız talepler

Erkek arkadaşınız, mimiğinizden gülümsemenize kadar kalıplaşmış, sizi siz yapan kişilik özelliklerinizden birini değiştirmenizi isterse, onun sevgilisi olabilecek bir kadından çok, pilli bebek aradığını görmenizde fayda var.

Vücudunuza dair

Sizi sevdiğini söylemesine rağmen estetik operasyonlara varacak boyutlarda vücudunuzda değişimler yapmanızı öneriyorsa, bıçak altına yatmadan önce iyi düşünün. Unutmayın ki cerrahi operasyonların sonucu kalıcı olsa bile ilişkilerin kalıcılığı için garanti vermek mümkün değildir.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

spacer kocaeli escort bursa escort bursa escort bursa escort seks hikayeleri gaziantep escort seks filmi izle etlik escort gaziantep escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti rus escort çankaya escort sincan escort etlik escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan istanbul Escort istanbul Escort Acıbadem Escort Ataşehir Escort Bostancı Escort Göztepe Escort Kadıköy Escort Kartal Escort Kurtköy Escort Maltepe Escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort istanbul escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort taksim escort fındıkzade escort çapa escort fatih escort topkapı escort escort şişli escort bayan bayrampaşa escort merter escort escort mecidiyeköy bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51