Alt 25 Mart 2017, 21:15   #1
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 06 Şubat 2015
Mesajlar: 7,475
Standart Michael Jackson Öldü




Michael Jackson Öldü

Hayranlarınca "Popun Kralı" diye anılan Michael Jackson 50 yaşında hayata veda etti

Bild, manşetten verdi; TMZ ise iddianın arkasında. İddialara göre ünlü popstar Michael Jackson, öldü.

Dünya, bu haberin peşine düştü! İddialara göre solunum yetmezliği nedeniyle Los Angeles'te bulunan özel bir klinikte tedavi altında tutulan ünlü popstar Michael Jackson, öldü.

Dünya, Los Angales'ten gelen ölüm haberiyle sarsıldı. İlk olarak dünyaca ünlü İnternet sitesi TMZ, Jackson'un, nefes darlığı teşhisiyle hastaneye kaldırılırken hayatını kaybettiğini duyurdu.

Michael Jackson'un hastaneye kaldırıldığını ve öldüğünün iddia edildiği haberimiz, Michael Jackson'un kaldırıldığı kliniğin yakınında bulunan bir okuyucumuz tarafından doğrulandı. Kliniğin önünde büyük bir kalabalığın olduğunu ve bir hastane çalışanının ünlü yıldızın öldüğünü, resmi açıklama yapılmadan hastane bahçesinde kalabalığa gözyaşları içerisinde doğruladığını kaydetti.

Ünlü pop starın erkek kardeşi, Jackson'un evinde rahatsızlandığı ve aniden yere düştüğünü söyledi. İddiaya göre, Jackson'un kalbi durdu. Uzmanlara göre ünlü yıldızın kalbinin durmasıyla kalp krizi arasında fark var. Jackson'un kalbinin durmasının ardından anında müdahale yapılsaydı yaşama ihtimali yüksek olacaktı.
Los Angeles Times gazetesi, İnternet sitesindeki haberinde, belediye ve polis yetkililerine dayanarak, "Pop yıldızı Michael Jackson'un, bugün öğleden sonra derin koma halinde hastaneye varmasının ardından ölü olduğu doktorlar tarafından ilan edilmiştir." ifadesini kullandı. AP de durumdan haberdar olan bir kişinin kendilerine Jackson'un öldüğünü söylediğini bildirdi.

İşte dakika dakika gelişmeler;

01:34- Ünlü İnternet sitesi TMZ'nin ortaya attığı Michael Jackson'un öldüğü haberi doğrulandı.

01:30- Los Angales Times'in haberine göre Jackson, nefes darlığı şikayetiyle kaldırıldığı UCLA Tıp Merkezi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gazetenin iddiasına göre Jackson'un kalbinin hastaneye getirilmeden durduğu ve hayata döndürmek için tüm tıbbi müdahalenin yapıldığı buna rağmen dönüşün olmadığı kaydedildi.

Los Angeles'teki evinde kalp krizi geçiren ünlü yıldız, hemen hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cildini beyazlaştırmak için bir dizi ameliyat olan Jackson, uzun süredir cilt kanseri tedavisi görüyordu. Jackson'un öldüğünü duyan hayranları evinin önünde toplanmaya başladı. Birçok hayranı gözyaşlarını tutamadı. 1958 yılında ABD'nin Indiana eyaletinde dünyaya gelen Jackson, 1971 yılında 11 yaşındayken Jackson 5 grubuyla müzik hayatına atıldı. Off the Wall (1979), Thriller (1982), Bad (1987), Dangerous (1991), History (1995) gibi başarılı solo albümleri milyonlarca satan Jackson, bu sayede 'King of Pop' (Popun Kralı) lakabını aldı.

90'ların başında hakkında onlarca kirli dedikodu çıkmasına rağmen Jackson'un kariyeri hep temiz kaldı. Son dönemlerde adı sık sık çocuk tacizi iddialarıyla gündeme gelen Jackson, evlat edindiği iki çocuğu ile yaşıyordu.
Doktorlar, O'nu Hayata Döndürmek İçin 1 Saat Çalıştı

Kalp rahatsızlığı geçirerek hastaneye kaldırılan ve hayatını kaybeden Michael Jackson'u hayata döndürmek için doktorların 1 saatten fazla çaba sarf ettiği ortaya çıktı.

Michael Jackson'un erkek kardeşi Jermaine Jackson, doktorların 1 saatten fazla çaba sarf ederek kardeşini hayata döndürmeye çalıştığını dile getirdi. Jermaine, "Evinde aniden kalbinin durduğu tahmin ediliyor. Saat 13.14'te hastaneye ulaştırıldığında bir grup acil müdahale ve kalp doktoru onu yeniden hayata döndürmek için 1 saatten fazla mücadele etti" dedi.

Öte yandan Jackson'un ölümüne ilişkin ilk resmi açıklamayı Los Angeles Adli Tıp yetkilisi Fred Corral yaptı. Corral, Jackson'un saat 14.25'te hayatını kaybettiğini doğrularken, ölüm nedenine ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

Bu arada Los Angeles polisi ölüm nedenini belirlemek için aralarında hırsızlık ve cinayet masası dedektiflerinin de bulunduğu bir ekibin görevlendirildiğini ve asıl ölüm nedeninin yapılacak otopsi neticesinde açıklanabileceğini bildirdi. Sağlık uzmanları ise ani kalp durması teşhisinin doğrulanması halinde buna neden olabilecek kalp krizi, anevrizma ve kan pıhtılaşması gibi nedenlerin inceleneceğini kaydetti.

Jackson, 5 grubunun üyesi ve Jackson'un büyük ağabeyi Jermaine, konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakırken açıklamasını "Tanrı, her zaman seninle olacak Michael!" diyerek bitirdi.

Evinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hayatını kaybeden Michael Jackson'un eski yayımcısı ve sözcüsü Michael Levine, Pop'un Kralı'nın ani ölümünün sürpriz bir gelişme olmadığını belirterek buna şaşırmadığını söyledi.

Levine, "Michael yıllarca imkansız, zor ve çoğunlukla kendine zarar veren yolculuk gerçekleştirdi. Onun kabiliyeti tartışma götürmez ancak bu başarıyı elde etmek için yaptıkları dünya normlarının üzerinde bir çabayı gerektiriyordu. Böylesine bir stres düzeyine de hiçbir insan göğüs geremez." diye konuştu.

Dünyaca ünlü pop yıldızı Michael Jackson, öğle saatlerinde geçirdiği ani kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin Jackson'un malikanesine ulaştığında ünlü yıldızın nabzının atmadığı ve kalbinin durduğu iddia edildi.

Jackson, 50 yaşında Los Angeles'teki UCLA Hastanesi'nde Türkiye saati ile gece yarısı hayata gözlerini yumdu. Jakcson'un kalp krizinden öldüğü belirtiliyor.

Ancak, Jackson'un hastaneye sedyeyle girişini fotoğraflayan bir magazin sitesi, ölüm sebebinin yüksek dozda uyuşturucu olduğunu iddia etti. Ancak bu iddia henüz doğrulanmadı.

Amerikan televizyonlarında, yerel saat ile 13.00 civarı Jackson'un evine ambulans çağrıldı, sağlık görevlileri ulaştığında pop yıldızının nefes alamadığı ve bunun üzerine kalp masajı yapıldığı belirtiliyor.

Acilen hastaneye kaldırılan Jackson'un, burada yerel saat ile 14.00 civarı hayata gözlerini yumduğu ifade ediliyor.

Jackson'un ölüm haberi ile de Amerika'da gündem tamamen değişti; kanallar normal yayınlarını keserek haberi son dakika olarak duyurup özel programlar yayınlamaya başladı.
Kalp Krizinden Ölmedi

Los Angeles Adli Tıp yetkilisi Fred Corral, düzenlediği basın toplantısında, ünlü yıldızın, UCLA Medical Center adlı hastaneye kalbi tam olarak durmuş halde geldikten sonra, TSİ 00.26'da öldüğünü söyledi.

Corral, Jackson'un ölüm sebebinin tam olarak bilinmediğini ve bugün büyük ihtimalle bir otopsi yapılacağını belirtti.

Fakat elde edilen son bilgilere göre, Michael Jackson'un kardiyak arrest olarak tabir edilen bir çeşit kalp durması nedeniyle öldüğü belirtiliyor.

Birçok kişi kardiyak arrest ile kalp krizini birbiriyle karıştırır.

Bir kalp krizi, arterlerin tıkanması sonucu kalp kaslarına kan akışının durması nedeniyle gerçekleşir.

Kardiyak arrest farklıdır

Evet "cardiac arrest" olarak tabir edilen kalp durması farklıdır.

Kalp krizi bir çeşit damar tıkanıklığı neticesinde gerçekleşirken, kardiyak arrest ise, kardiyak fonksiyonların durması veya büyük arterlerde nabız alınamaması; solunum ve bilinç kaybı ile karakterize ani ve beklenmedik şekilde gelişen bir tablodur.

Amerikan Kalp Vakfı'na göre kardiyak arrest geçiren kişilerin •'ten fazlası henüz hastaneye varmadan hayatını kaybediyor. Çünkü kardiyak arrest vakalarında ilk 4 ila 6 dakika arası çok önemli ve kalbi şok ile tekrar eski ritmine kavuşturmak gerekiyor.

Bununla beraber hastaya CPR ve defibrilasyon ( müsküler bir fibrillasyonun ortadan kalkması ) uygulanmadan geçirilen her dakikada hasta yaşama şansını %7 ila  arasında kaybeder.


Kullandığı İlaçlar Yüzünden Öldü

Jackson ailesinin avukatı Brian Oxman, Michael Jackson'un ölümünden birkaç saat sonra CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, "aldığı ilaçlar nedeniyle popun kralının yaşamını yitirmesinin beklenmedik bir şey olmadığını" belirtti.

Oxman, "Çevresi, Jackson'un bazı ilaçlara ulaşmasına izin verdi. Eğer Anna Nicole Smith'in aşırı dozda ilaç kullandığını düşünüyorsanız, bu, Michael Jackson'un hayatında gördüğümüzün yanında hiç kalır." dedi.

Michael Jackson'un eski sözcüsü Michael Levine de, pop kralının ölümünün sürpriz olmadığını söyledi.

Levine, gönderdiği elektronik postada, "Michael yıllarca inanılmaz zor ve sık sık kendini bitiren bir yol izledi. Yeteneği tartışılmaz ancak bu dünyanın kurallarına karşı rahatsızlığı da yadsınamaz. Bir insan bu kadar stresi kaldıramaz." dedi.

Eski Playboy güzeli Anna Nicole Smith, 2007'de aşırı miktarda ilaç kullanımından 39 yaşında kalp krizinden ölmüştü. Smith'in oğlu Daniel de, aynı yıl, annesinden 5 ay önce, 20 yaşındayken çok fazla ilaç kullandığı için kalp krizinden yaşamını yitirmişti.
Otopsi Yapılacak

Pop yıldızı Michael Jackson'un ani ölümünün nedeninin anlaşılabilmesi için bugün otopsi yapılacağı, ancak kesin sonucun ortaya konmasının günler alabileceği bildirildi.

Bugün yapılacak otopside elde edilecek sonuçlar, nihai sonuç olarak kabul edilmeyecek, bunun için, toksikoloji testlerinin de tamamlanması gerekecek. Bu sürecin günler, bazen de haftalar aldığına dikkat çekildi.

Polis kaynakları, Jackson'un ölümüne, "yüksek profilli vakalarda" uygulanan prosedürün uygulandığını bildirdi.

Jackson'un kardeşi Jermaine, yıldızın kalp ritminin bozulması sonucu öldüğünün sanıldığını, ancak kesin sonucun otopsiyle belirleneceğini belirtti.

Kalp ritminin anormalleşmesi, vücuda kan pompalanmasının kesilmesine yol açıyor. Kalp ritminin bozulması, bir kalp krizi veya başka kalp hastalıkları sonucu ortaya çıkabiliyor.
Ölümünün Ardından

Müzik dünyası, dün akşam aldığı haberle yasta... İşte ünlü sanatçıların Michael Jackson'un ölümün ardından bıraktığı mesajlar...

“Daha önce hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. Eğer bu haber doğruysa, 'rahat uyu Michael' demekten başka bir şey diyemeyeceğim.”
– Pete Wentz

"Aman Tanrım! Hala inanamıyorum. Rahat uyu Michael Jackson”
– “Weird Al” Yankovic

“Stüdyoda kalakaldım. DNA'larımızın en önemli halkasını kaybettik. Rahat uyu MJ”
– John Mayer

“Yastayım arkadaşım, ağabeyim, akıl hocam, ilham kaynağım. Bana ve aileme her zaman umut verdin. Eğer sen olmasaydın, ben ben olamazdım.”
– MC Hammer

“Müzik, bundan sonra çok farklı olacak.”
– Kim Kardashian

“İnanamıyorum! Tüm zamanların en önemli, en muhteşem adamı bizi bıraktı. Seni her zaman çok seveceğiz Michael Jackson.”
– Gilles Marini

“İlk kez moon walk izlediğiniz günü hatırlayın! Rahat uyu Michael Jackson.”
– Alyssa Milano

“Resmi bilgidir: Michael Jackson 50 yaşında öldü. Diyecek bir şey bulamıyorum.”
– Rob Thomas

“Ofiste durmadan ‘Wanna Be Starting Something' dinliyoruz. Ne kadar muhteşem bir şarkı!”
– Diablo Cody

“Michael Jackson benim ilham kaynağımdı. Dualarım onun için...”
– Miley Cyrus

“Dünya, mükemmel bir adamı kaybetti. Öyle bir adam ki; herkesi düşünen, seven ve kimseden yardımını esirgemeyen. Seni seviyorum Michael.”
– David Blaine

“Aman Tanrım! Şu an avazım çıktığı kadar bağırıyor ve ağlıyorum Michael…”
– Jordin Sparks

“Popun kralı için çok üzgünüz. Ne yapacağımı bilmez durumdayım.”
– Carson Daly

“Olamaz!”
–Lily Allen

“Tüm dualarım Jackson ailesi için.”
– Nicky Hilton

“Hayır, bu olamaz! Tüm sevgi ve iyi dileklerimi Michael Jackson ve ailesine gönderiyorum.”
– Lindsay Lohan
ABD'de San Francisco'da bir gece kulübünün önünde toplanan Michael Jackson hayranlarından DJ Crushdlight, "80'lerin adamı olan Michael kesinlikle hepimize müzikte ilham kaynağı oldu. O, pop müziğinin kralı idi. Onu çok özleyeceğiz. Bu gece anısına onun müziklerini sunacağız." şeklinde konuştu.

Estala Hater ise Michael Jackson'un küçük çocuğa tacizde bulunma iddialarını ve ruhsal problemleri olduğunu dile getirerek, ölüm haberinin üzücü olduğunu söyledi. Bayan hayranlarından Dilara, "Ölümü, kalbimde derin bir yara açtı. Ağlamaklı oldum. Onu çok sevdik. O ailemizin bir parçası olmuştu" dedi.

Gece kulübünün önünde toplanan gençler de "Michael Jackson'u çok sevdik. O şu an bizim içimizde. Sabaha kadar onun şarkılarını çalacağız" şeklinde konuştular.


Türkiye'deki Hayranlarını da Yasa Boğdu

Ünlü pop müzik yıldızı Michael Jackson'un ölümü Türkiye'deki hayranlarını da yasa boğdu.

Jackson'un Türk hayranlarının oluşturduğu Türkiye Michael Jackson Hayranları Topluluğunun üyeleri, MJTurkFan adresli İnternet sitesinde duydukları üzüntüyü dile getiriyor.

Ünlü yıldızın öldüğüne inanamadıklarını belirten hayranları, ''onun gibi yüreği olan insanlar için ölümün bir nokta değil, bir virgül olarak kalacağını'' ifade ediyor.

Çocukluk ve gençlik yıllarında Jackson'un şarkılarını dinleyerek büyüdüklerini dile getirenler, sanatçından çok şey öğrendiklerini, her zaman kendisine özendiklerini, onun gibi giyinip, dans ettiklerini de belirtiyorlar.


Michael Jackson'un Dünyayı Salladığı Şarkılar

Jackson, kariyeri boyunca 13 kez Grammy ödülüne layık görüldü ve gerek satış rakamlarıyla, gerekse aldığı ödüllerle müzik dünyasında tüm zamanların en başarılı isimlerinden biri olarak tarihe ismini yazdırdı.

Pop müziğinin kralı olarak gösterilen ve Elvis Presley gibi genç yaşta ölen Michael Jackson, henüz çocukken tanıştığı şöhreti, hem müzik dünyasına kazandırdıklarıyla, hem de hakkında çıkan skandal haberlerle sürekli gündemde kaldı.

Şöhret basamaklarını 1970'li yılların başında çıkmaya başlayan Jackson, kariyeri boyunca 13 kez Grammy ödülüne layık görüldü ve gerek satış rakamlarıyla, gerekse aldığı ödüllerle müzik dünyasında tüm zamanların en başarılı isimlerinden biri olarak tarihe ismini yazdırdı.

Jackson, 14 şarkıyı müzik listelerinde bir numaraya taşıdı ve albümlerinin neredeyse 750 milyondan fazla kopyası satıldı.

Sanatçının liste başı olan şarkıları şöyle:

"Ben" - 1972
"Don't Stop 'Til You Get Enough" - 1979
"Rock With You" - 1980
"The Girl Is Mine" 1982
"Beat it" - 1983
"Billie Jean" - 1983
"Say Say Say" - 1983
"Bad" - 1987
"I Just Can't Stop Loving You" - 1987
"The Way You Make Me Feel" - 1987
"Dirty Diana" - 1988
"Man In The Mirror" - 1988
"Black Or White" - 1991
"You Are Not Alone" - 1995
"Dangerous" - 1991


Gelecek Ay, Sahnelere Geri Dönmeyi Planlıyordu

Uzun süredir sahnelerden uzak olan Jackson, önümüzdeki ay Londra'da vereceği bir dizi konserle sahnelere geri dönmeyi planlıyordu. Hayatı boyunca 13 Grammy ödülü alan şarkıcının, toplam albüm satışlarının şimdiye kadar 750 milyonu bulduğu tahmin ediliyor.Bir süre önce kanser olduğu iddia edilen ve ilaç tedavisi gören Jackson'un zor günler geçirdiği biliniyordu.2005 yılında 13 yaşında bir erkek çocuğu taciz ettiği iddiası ile de yargılanan ve bundan beraat eden Jakson'un ekonomik sıkıntı içinde olduğu ifade ediliyordu.

Hem bu iddiaları geride bırakmak hem hayranlarını yeniden kavuşmak hem de ekonomik sıkıntıyı aşmak için Jackson, gelecek ay Londra'da bir konser serisi yapmayı planlıyordu.


Kurtarma Paketi

O, müzik sektörü için bir dönüm noktası oldu. Time dergisi Michael Jackson'u, "müzik endüstrisini kurtaran tek adamlık bir ekip" olarak nitelemişti.109 milyonun üzerinde satarak tüm zamanların en çok satan albümü olan "Thriller", sektöre tarihinin en iyi dönemlerinden birini yaşattı. Michael Jackson ölmeseydi İngiltere'nin başkenti Londra'da Temmuz-Şubat döneminde 50 konser verecekti. Bu konserlerin İngiliz ekonomisine 1 milyar sterlinlik bir katkı yapacağı hesaplanmıştı. Yani İngiltere ekonomisi için bir nevi kurtarma paketiydi.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

spacer kocaeli escort bursa escort bursa escort bursa escort seks hikayeleri gaziantep escort seks filmi izle etlik escort gaziantep escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti rus escort çankaya escort sincan escort etlik escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan istanbul Escort istanbul Escort Acıbadem Escort Ataşehir Escort Bostancı Escort Göztepe Escort Kadıköy Escort Kartal Escort Kurtköy Escort Maltepe Escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort istanbul escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort taksim escort fındıkzade escort çapa escort fatih escort topkapı escort escort şişli escort bayan bayrampaşa escort merter escort escort mecidiyeköy bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51