Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Kasım 2020, 21:33   #1
admin
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 25 Ocak 2015
Mesajlar: 2,710
Standart Adaplı eğlenmenin yolları

Eğleneceksiniz diye tatilini berbat etmenizin alemi yok. Bu önerilere dikkat!

1- Deve Güreşi- Deve güreşi yapmayın! Ata sporumuz değil. Kim bu teoriyi uydurdu bilmiyoruz ama denizde güreş yapmak neden diye sorun kendinize. Usul usul yüzmek varken, boyun, bel ağrıtacak aktivitelere gerek yok.


2- İskeleden koşarak atlama ? Uluslar arası yüzme şampiyonasında 5 salto atlama yarışmasında değilsiniz. Sakin olun. Türkiye?deki iskele hizasındaki denizler malumunuz çok derin değil. Yavaş olun. Öyle hareketlere gerek yok. Tatil ziyan olmasın?
*


3- Köpük banyosu- Anlıyoruz çok yoruldunuz, zor bir kış geçirdiniz eğlenmek en doğal hakkınız. Eğlence klüplerindeki köpük fışkırtan aletlere dikkat etmenizde fayda var. Elektrik çarpabiliyor? Geçmişte yaşanan olaylardan birisi aynen şöyle: Antalya'daki bir otelde, köpük partisi sırasında köpük sıkma makinesinin elektrik kaçırması sonucu akıma kapılan 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Faciadan yarım saat önce çekilen fotoğraflar ortaya çıktı?
*


4- Açık büfeyi abartmayın ? Üzerine çok yazmaya gerek yok aslında. Afrika?da çocuklar aç, her sokak başında yemek için birkaç lira isteyen insanlar var. Yiyebileceğiniz kadar alın. Gerisi israf oluyor?
*


5- Animatörlerle sahneye çıkma ? Nasıl söylesek bilemiyoruz? Eğlenmek için başkalarını eğlendirmek zorunda değilsiniz diyelim?
*


6- İçkiyle aranızda mesafe olmalı ? Tatil boyunca delice içtiğiniz bir gecenin ardından toparlanmak zaman alacaktır. Bu da neredeyse 1 günün kayıp olması demek. Tatilde zaman önemli. Alkolü ölçülü tüketirseniz kabus dakikalar yaşamazsınız.
*


7- Adabıyla güneşlenmek ? Yoğurt aramak tatiliniz zehir edecektir. Belirli saatlerde güneşe çıkın?
*
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla