Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mart 2015, 22:03   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Kedi severlerin görmesi gereken 8 yer!

Kedileri seviyor ve onlar olmadan bir hayatı hayal bile edemiyorsanız, bu sayacağımız 8 yerde sevimli dostlarımızdan bol bol göreceksiniz.




1. Amsterdam - Kedi Botu

Evet doğru duydunuz. Amsterdam'da "De Poezenboot" olarak bilinen bir kedi botu bulunuyor ve dünyadaki yüzen tek hayvan barınağı olarak kayıtlara geçmiş. Şehirde başıboş dolaşan kedi dostlarımızı 1966 yılından beri kurtarmayı amaçlayan bu yüzen barınak bir sürü kediyle dolu.




2. Japonya - Kedi Kafeleri

Japonya'da pek çok kişinin evinde kedi bakmasına izin verilmiyor. Tüylü dostlarla vakit geçirmek isteyenler ise ülkenin dört bir tarafında açılan 150'den fazla kedi kafesine akın ediyor.







3. Borneo Adası - Kediler Şehri Kuching

Borneo Adası'ndaki Kuching şehri, kedi severler için tam bir cennet. Kediler Şehri olarak da bilinen Kutching'de kedi heykelleri, kedi müzesi ve binlerce kedi figürlü hediyelik eşya bulunuyor. Elbette şehrin her tarafında rahatça dolaşan kediler, sadece onları sevmenizi bekliyor.



4. Japonya - Kedi Adası Tashirojima

Tashirojima adasında insandan çok kedi yaşıyor. Köpeklerin kabul edilmediği adada kedilere oldukça iyi bakılıyor.




5. Washington - Average Joe Kedi Şovu

Yeteneklerini sergilemek ve ödül kazanmak için her yıl onlarca kedi sahibi tarafından bu şovun yapıldığı Washington'a getiriliyor. Sevimli dostlarımız çeşitli kategorilerde yarışırken siz de onları seyretme keyfini çıkarabilirsiniz. Ödüller arasında "En yüksek sesle miyavlama" ve "En etkileyici kulak tüyü" gibi kategoriler bulunuyor.




6. Florida - Hemingway'in Kedileri

Ernest Hemingway'in Müze Evi'nde 6 parmaklı 40-50 civarında kedi yaşıyor ve müzeyi ziyaret edenler tarafından sevilmeyi bekliyorlar.




7. Belçika - Kattenstoet Kedi Festivali

Kediler için gerçekleştirilen bir festival hayal edebiliyor musunuz? 3 yılda bir düzenlenen bu kedi festivalinde kedi kostümleri giymiş göstericileri ve sokaklarda dolaşan kedileri seyredebilirsiniz.




8. Paris - Le Cafe de Chats

Kurtarılmış kedilerin barındığı bu kafede yemeğinizi yerken size ortak olmak isteyecek tüylü dostlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla