Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2015, 20:42   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Balkanlar'ı gezmenin tam zamanı

Osmanlı dönemine ait nadide yapıları ve zengin doğal güzellikleri ile dört mevsim göz kamaştıran Balkan ülkeleri, baharın gelmesiyle birlikte gezi tutkunu turistleri ağırlamaya hazırlanıyor.








Başçarşı'daki Osmanlı dönemi eserleri Gazi Hüsrev Bey (fotoğrafta) ve Ferhadiye camileri ile Moriçe Han ve Kapalı Çarşı, ayrıca Katedral de ziyaretçilerine zamanda yolculuğa çıkma fırsatı sunuyor.





Dubrovnik (fotoğrafta), Makarska, Split ve Adriyatik adaları, tatilini deniz, kum ve güneşle sonlandırmak isteyenler için alternatif destinasyonlar arasında gösterilebilir.








Başçarşı'daki Osmanlı dönemi eserleri Gazi Hüsrev Bey ve Ferhadiye camileri, Sebily (fotoğraf) ile Moriçe Han ve Kapalı Çarşı, ayrıca Katedral de ziyaretçilerine zamanda yolculuğa çıkma fırsatı sunuyor.








"Vezirler Şehri" olarak anılan Travnik'teki tarihi kale ile Sokullu Mehmet Paşa Köprüsü (Vişegrad), Mostar Köprüsü, Alperenler Tekkesi (fotoğrafta) ve Türk köyü olarak bilinen Pocitely, Bosna'daki görülmesi gereken ecdad yadiğarları arasında yer alıyor.








meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla