Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Nisan 2015, 19:20   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Bu bölgelerde gezmek yasak!

Dünyanın en ilginç yasaklı bölgeleri




51. Bölge
Bu ismi pek çoğumuz duymuşuzdur. ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan gizli bir üsdür. Hava araçlarının ve silahların geliştirilme yeri olduğu düşünülür. Fakat pek çok insan burada UFO'ların ve uzaylıların olduğunu ve onların incelendiğini düşünür. Fakat hiçbir sivil buraya giremez ve ne olduğunu bilemez. Arthur C. Clarke'ın dediği gibi 2 ihtimal mümkün; evrende tekiz ya da tek değiliz... Fakat ikisi de korku verici.



RAF Menwith Tepesi
Kuzey Yorkshire İngiltere'de bulunan askeri hava sahası. Birleşik Krallık ve Birleşik Devletler için iletişim ve istihbarat bilgileri toplamaktadır. Bazı uyduların direkt olarak Amerika tarafından kontrol edildiği söylenilir. Dünyadaki en büyük monitörlerin olduğu bu yerde, zamanında Sovyetler ve Doğu Bloğu'nun mesajlaşmaları da görüntülenmiştir. Pek çok kişi dünyanın en büyük casusunun bu yer olduğunu söyler.





39. Oda
Kuzey Kore'ye gitmek, orada kalmak ve yaşamak başlı başına zor bir olay. Hükümet binasında bulunan bu odada yasa dışı pek çok şey bulunmaktadır. Sahte 100$ banknotlar, uyuşturucular, uluslararası sigorta sahteciliği bunlardan sadece bazıları. Hatta çok tartışılan Kuzey Kore'nin nükleer silahlarının olduğu dosyalar, programlar olduğu söyleniliyor.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla