Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2015, 20:57   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Bisiklet'e Boston'dan iki ödül!

Bisiklet kısa filmi, En İyi Kısa Film Ödülü'ne ve ayrıca, seyirci tarafından da En İyi Kısa Film Seyirci Ödülü'ne layık görüldü.






Genç yönetmen Serhat Karaaslan’ın yönettiği Bisqilêt (Bisiklet) kısa filmi; 15. Boston Türk Kültür ve Sanat Festivali Belgesel ve Kısa Film Yarışması jürisi tarafından En İyi Kısa Film Ödülü'ne ve ayrıca, seyirci tarafından da En İyi Kısa Film Seyirci Ödülü'ne layık görüldü. 03 - 07 Aralık 2010 tarihleri arasında Boston’da yapılan Festivalde iki ödül birden alan Bisiklet; 20 - 26 ocak 2011 tarihlerinde İtalya’da yapılacak olan 22. Trieste Film Festivali’nde Uluslararası Kısa Film Yarışması bölümünde yarışacak.
Bisiklet’in daha önce aldığı ödüller şöyle; 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Digital Film Academy Özel Ödülü, 8. Metro Kısa Film Yarışması Birincilik Ödülü, 1. Yılmaz Güney Kürt Film Festivali En İyi Film Ödülü, 1. Türkiye Psikiyatri Derneği Kısa Film Yarışması Birincilik ödülü, 7. Yıldız Kısa Film Festivali Kurmaca Dalı İkincilik Ödülü
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla