Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2015, 00:18   #1
buse
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 06 Şubat 2015
Mesajlar: 7,475
Standart İlişki burcunuzu keşfedin!

Başarılı çiftlerin sırrı anlayış ve iletişimdir diye düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Yıldızlar sizin için çoktan karar vermiş bile.



Sizin bir İkizler, onun bir Yay olmasının ilişkinizi etkilediğini zannediyorsanız, yanılıyorsunuz. Yazımızda bundan bahsetmeyeceğiz. İlişkinizi yeni bir bakış açısıyla değerlendireceğiz. Astrolojideki son buluşlar, ilişkilerin ilk buluşma günüyle bağlantılı olarak başarılı veya başarısız olabileceğini öne sürüyor. Yapmanız gereken tek şey ilk buluşmanızın hangi burca denk geldiğini bulmak. İşte yorumlar.

KOÇ
(21 Mart-20 Nisan arasında tanıştıysanız)
Astrolojik bakımdan Koç yılın ilk burcudur. Koç ilişkisi fırtınalı, dur durak bilmeyen bir ilişkidir. Tıpkı Koçlar gibi, Koç ilişkisi de hızlı meydana gelir, düşünüp tartışmak için pek yer bırakmaz. Koç kendine güvenen bir burçtur, buna bağlı olarak Koç ilişkisi ateşli, şehvet dolu, ama kavga gürültü de içerebilen, inişli çıkışlı bir ilişkidir. Flört etmek, öpüşmek, dokunmak ilişkinin ana hatlarıdır.
Avantajları: İlişkiniz dramalarla dolup taşacak. Seks konusunda ise, sımsıcak olmasını bekleyebilirsiniz.
Zorlukları: Koçlar'ın tek zayıf noktası egoistliktir. Koç ilişkisinde yaşayacağınız en büyük sorun kişilik çatışmasıdır. Her ikiniz de kendi isteklerinizi ön planda tuttuğunuz ve bunlardan fedakarlık etmek niyetinde olmadığınız için, arada sırada sorun yaşayabilirsiniz.
Tedavisi: Koç ilişkisi yaşayanlar hedefleri severler. Kendinize daima bir hedef belirleyin. O hedefe ulaşmak sizin için bir beyin jimnastiği niteliğinde ve ilişkinize hareket kazandırıyor.

BOĞA
(21 Nisan-21 Mayıs arasında tanıştıysanız)
Boğa burcu hassas, duygu dolu bir burçtur. Birbirlerine masaj yapmak, yatakta birbirlerine dondurma yedirmek favori aktiviteleridir. İlişkinizde kaliteli restoranlarda yemek yemeye ve eğlenceye büyük önem veriyorsunuz. Mümkün olduğu kadar yatak odası dışına çıkmaya ve insanların arasına karışmaya çalışın.
Avantajları: İlişkiniz aşk gezegeni Venüs'ün etkisi altında, daha ne olabilir ki?
Zorlukları: Boğa'nın olumlu sayılamayacak ilk özelliği sahiplenici olması, ikincisi ise inatçılığıdır.
Tedavisi: Partnerinizin, alıp satabileceğiniz bir obje olmadığını unutmayın. İlişkide daha duyarlı olmayı deneyin. Fiziksel uyum çok önemli, okşamayı, masajın gücünü birlikte keşfedin.

İKİZLER
(22 Mayıs-21 Haziran arasında tanıştıysanız)
Bu burcun en önemli özelliği iletişim olduğu için, ilişki daima sıcak ve bol konuşma içeren bir havada geçecektir. İkizler bir hava grubu burcudur, bu ilişkide beyinlerin vücutlardan daha fazla temas içinde olması beklenebilir. Şehvetin doğru kotalarda yaşanması için ikinizden birinin Toprak burcu olması iyi olur.
Avantajları: Daima çok konuşacaksınız.
Zorlukları: En şehvetli ilişki sayılmaz çünkü yatakta bile konuşmayı tercih edersiniz. Her ikiniz de çeşitli beklentiler içinde olduğunuzdan, bazen çatışmalar yaşanabilir.
Tedavisi: İşler tehlikeli bir yokuşa sürüklendiğinde, bir aşk notu veya şehvet dolu bir e-posta her şeyi düzeltebilir. İlişkinizin doğru yürümesini istiyorsanız, boş konuşmalardan vazgeçip, arada sırada daha ciddi konular üzerine eğilmelisiniz.

YENGEÇ
(22 Haziran-23 Temmuz arasında tanıştıysanız)
Aşkınız aile izlerini taşıyan, korumacı bir havada olacaktır. Yaşam tarzınız aile ve ev hayatıysa, mutlu olabilirsiniz, tam aradığınızı buldunuz demektir. Yengeç anaç duyguların ağır bastığı bir burçtur. Bu burca ait bir ilişkisi olan kişiler çabucak çocuk sahibi olmak ve büyük bir aile kurmak isterler.
Avantajları: Hayaliniz televizyon seyredip birlikte yemek pişirmekse, size olağanüstü bir ilişki vaat ediyoruz.
Zorlukları: O kadar yumuşak ve romantik bir ilişki geçiriyorsunuz ki şehvetiniz neredeyse yok olma sınırında. Unutmayın şehvetsiz aşk olmaz, aşk hayatınızı canlandırın.
Tedavisi: Birbirinizden ne kadar farklı olsanız da ev ortamında birlikte olmak size farklı deneyim kazandırır. Beraber koltukta film izleyin, yemek pişirin, hatta temizlik yapın, mutluluğun değişik tatlarını yakalayacaksınız.




buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla