Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2015, 00:42   #1
buse
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 06 Şubat 2015
Mesajlar: 7,475
Standart Hoşlandığınız Erkeği 3 Adımda Ayarlayın




1. Adım

Buzları kırın!


Hoşlandığınız erkekle bugüne kadar hiç konuşma imkanı bulamadıysanız, yaşadığınızı ve hoş bir kadın olduğunuzu ve ona ilgi duyduğunuzu bir an evvel belli et*melisiniz. Nasıl mı?

Gülümseyin: Bir erkeğin dikkatini çe*kebilmenin en iyi yolu, ona bakıp tatlı tatlı gülümsemektir. Onunla karşılaştığınızda gözlerini yakalamaya çalışın ve size baktığından emin olunca hafifçe gü*lümseyin, ama sakın abartmayın! Daha sonra da "merhaba" deyip bir sohbet ortamı yaratmaya çalışın!

Relaks olun: "Merhaba" dedikten sonra söyleyecek bir şey bulamayacak kadar gergin hissediyorsanız, sakın he*men paniklemeyin! Hoşlandığınız bir erkeğin yanında güzel sohbet konuları bul*mak biraz zor görünebilir, ama bu aşa*mayı her zaman olduğun gibi davrana*rak rahatça atlatabilirsiniz.



Küçük komplimanlar iyidir: Ona il*tifatta bulunmak için zamanlamanın çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Konuşmanızın hemen başında ona yağcılık yapmaya başlarsanız, kendini kötü duruma sokabi*lirsiniz. Sohbetiniz ilerlediğinde aralara küçük iltifatlar sıkıştırırsanız, yanınızda kendini iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz.

2.Adım

Muhabbeti artır!


Sonunda onunla sohbet ortamı yarat*mayı başardınız. Peki, şimdi ne olacak?

Meraklı olun: Kendinden bahsetmesini sağlayın.

Sizden çok konuşuyorsa: Eğer sizinle sohbet etmek için çok istekli gö*rünüyor ve yanınızda bülbül gibi şakıyorsa endişelenmenize hiç gerek yok. Tek yapmanız gereken, gözlerinin içine bak*mak ve onu dikkatle dinleyip konuyla ilgili sorular sormak.



Ortak yönlerinize bakın: Tüm sohbetlerinizin sonunda tek bir ortak nokta bile bulamıyorsanız, birbiriniz için yara*tılmadığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz. Ama durun, hemen önyargılı olmayın! Sevdi*ğiniz kitapları sevmiyor, izlediğiniz filmler*den zevk almıyor olabilir, ancak bu, si*zin anlaşamayacağınızı göstermez. Bi*raz sabırlı olun, onun zevklerine saygı duyun, siz de kendinizinkilerden bahsedin.

3.Adım

Şifresini çözün!


Sizinle görüşmeye, sohbet etmeye ha*la çok istekli görünüyor. Peki bu, sizden gerçekten hoşlandığı anlamına mı geliyor?

Gözlere dikkat: Siz konuşurken kendi ayaklarına bakıyorsa, bu utangaç olduğunun göstergesi olabi*lir. Yok eğer etrafa ve özellikle güzel kızlara bakıyorsa, duygularından şüphe etmelisiniz.



Vücut dili: Vücut diline çok dikkat edin! Konuşurken yüzü ve bedeni size doğ*ru dönük mü duruyor, yoksa her an çekip gidecekmiş gibi başka tarafa mı bakıyor? Eğer vücudu size dönükse problem yok!

Sıra sizde: Ona ondan hoşlandığınıza dair işaretler göndermelisiniz ki duygula*rınızdan haberdar olabilsin. Onunla konu*şurken, tırnak yemek, saçlarını kurcala*mak veya bacağını sallamak gibi tedirgin olduğunun göstergesi olan hareketlerde bulunmamaya özen göster ve olabildi*ğince rahat görünmeye çalışıp gözlerinin içine bakın! Böylece yanında rahat oldu*ğunuzu fark edecek ve ona karşı nasıl duygular beslediğinizi kolayca anlayacak!
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla