Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2015, 00:53   #1
buse
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 06 Şubat 2015
Mesajlar: 7,475
Standart Garip rekorlar!




Zaman zaman hepinizin aklına rekor denemeleri yapmak gelmiştir. Birbirinden ilginç alanlarda yeni rekorlara imza atmak aslında hiç kolay değil. Bakın daha kırılmış olan rekorlar ve bu rekorların tuhaf alanları neler oldu…
Yumurtayı düz bir seminde dik olarak tutabilir misiniz? Brain Spotts tam 439 yumurtanın dik durmasını sağlayabiliyor. Peki arkasında uzun bir tül olan gelinliklerden hoşlanır mısınız? Tam 2750 metre uzunluğunda tüle sahip gelinlik dünyanın en uzun gelinliği rekorunu kırdı.
Rolf Bucholz ise dünyanın en delik adamı sıfatını hak ediyor gibi görünüyor. Çoğu yüzünde olmak üzere vücudunda 453 adet piercing var! Pigme Marmoset ise yeni bulunan bir maymun türü. Sadece bir papatya büyüklüğünde olduğu için dünyanın en küçük maymunu rekorunu kırdı.
En çarpıcı rekorlardan biri Düşes Walton’dan geldi. Fotoğrafta da görebileceğiniz gibi her tırnağı tam 3 metre uzunluğunda. Dünyanın en büyük çizburgeri 1 ton ağırlığında. Kalorisini tahmin edebiliyor musunuz? Dünyanın en uzun köpeği ise ayaklarının üzerinde dik durduğunda tam 2 metreyi geçiyor.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla