Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2015, 22:18   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Mutlaka Görmeniz Gereken En İlginç 5 Seyahat Rotası




Dünyamız, pek çok değişik güzelliklerle dolu. İlginç seyahat rotaları, muhteşem manzaralar, doğal ya da insan yapımı farklı güzellikler ve daha neler neler! Biz de sizler için keşfetmeniz gereken 5 ilginç seyahat rotasını belirlemeye çalıştık.
Kauai, Hawaii


Şeker kamışı tarlaları arasında kanal sörfü yapabileceğiniz Kauai, Hawaii.
Green Lake, Hochschwab Dağları – Avusturya


Fotoğrafta gördüğünüz yer aslında bir trekking yolu. Yaz gelip dağdaki buzullar eridiğinde genişleyen ve Avusturya Hochschwab Dağları’nda konumlanan Green Lake sayesinde ilginç bir dalış deneyimi yaşamak mümkün.
Ik Kil Cenote, Chichén Itzá – Meksika

Görsel: @Olga Vlasenko
Meksika’daki Chichén Itzá yakınlarında konumlanan Ik Kil Cenote’de yüzmek, ölmeden önce yaşanması gereken deneyimler arasında başı çekenlerden.
Hobbiton– Yeni Zelanda


Yüzüklerin efendisi ve Hobbit film seti için birtakım değişikliklere uğrayarak Hobbiton ismini alan kasaba, özellikle filmin takipçileri için popüler seyahat rotaları arasında.
Heaven’s Trail (Cennet Yolu) – İrlanda

Görsel: @Grindtv.com
İrlanda’da her iki yılda bir 10-18 Haziran tarihleri arasında inanılmaz bir şekilde bir araya gelen bu yıldızlar, Heaven’s Trail (Cennet Yolu) olarak adlandırılıyor. Bu deneyimi yaşamak için her defasında binlerce turist, İrlanda’ya koşuyor.

meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla