Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Kasım 2015, 22:51   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Ios Adası Renkli Gece Hayatı

Ios Adası, dünyanın dört bir yanından her yaştan insanları kendine çekmeyi başarmış. Mykonos ve Santori’nin gece hayatına eş değer ortamı daha ekonomik fiyatlarla sunduğundan olsa gerek, genç gezginler ve sırt çantalılar Ios Adası’nı tercih ediyor. Seksenli yıllarda hippilerin adayı keşfetdip gece hayatını şekillendirmeleri de bunun sebepleri arasında.
Ada dinlenmek ve iyi bir tatil geçirmek isteyenler için de huzuru tarafı yine içinde barındırıyor.



Ios Adası’nın yel değirmenleri ve günbatımı
Gece yarısı civarında hareketlenen Chora sokakları tam bir parti havasına bürünüyor. Her kafe ve bardan yükselen sesler, dar sokaklarda dolaşan gençler ile burası cıvıl cıvıl bir ada. Haftanın her günü, her gece parti havası sürüyor yaza aylarında. Part meraklıları için bir kenara not edilmesi gereken ada.
Gece kulüpleri Rehab, Sweet Irish Dream ve Scorpion oldukça ünlü. Bar olarak da Red Bull, Flames, Slammer Bar, Disco 69, Circus Bar, Pash, Bulldog aklıma ilk gelenler.
Ege Adaları içerisinde alışılagelmişin dışına çıkmak isteyenler için özel seçenekler sunuyor Ios. Tatilcilerin akın ettiği yerlere gitmekten sıkılanlar için iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. Kiklad Adaları’nın tümüyle birlikte de keşfedilebilecek Ios, kesinlikle denemeye değer.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla