Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2015, 23:14   #1
eg24
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 01 Şubat 2015
Mesajlar: 6,382
Standart Uyusun da büyüsün oynayarak öğrensin!

“Hangi okula gidecekler, nasıl bir eğitim görecekler, eğitim hayatını sevecekler mi?” gibi bir sürü soru içinde boğulurken tek fark ettiğimiz ise, “uyusun da büyüsün” dediğimiz günlerin gerilerde kalmaya başladığı…

Okul öncesi eğitim dönemine adım attığımız anda, çocuğumuz için yoğun bir arayışa giriyoruz. Çevremize danışıyoruz, araştırmalar yapıyoruz, kaliteli, güvenilir ve uzmanlarca hazırlanmış kaynaklar arıyoruz.

Oyun çağındaki çocuklarımıza yaşlarına ve kişisel gelişimlerine uygun kaynaklar sunmamız gerekiyor. Onların oynayarak, eğlenerek eğitim hayatına mutlu başlangıç yapmaları çok önemli.

Özellikle dijital eğitim olanakları, teknolojiyi çok iyi kullanan yeni nesil için çok iyi bir kaynak oluşturuyor. Burada seçim yaparken ailelere düşecek görev ise, ürünlerin uzman kontrolünde, deneyimli firmalarca, eğitsel olarak hazırlanmış olması.

İnternette geçirilen zamanın çocuk için kaliteli olmasını istiyorsanız, seçiminizi eğitsel olandan yana yapmalısınız. Bu konuda, Türkiye’de eğitim teknolojileri alanında başarılı örnekler bulunuyor.
eg24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla