Konu: Merkür
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mart 2015, 17:34   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Merkür

MERKÜR

Merkür 1. evde konuşma kabiliyeti, çabuk anlama ve iyi ifade edebilmeyi işaret ederken, 2. evde ise para ve maddi konularda iyi düşünebilmek üzerinde durmaktadır.

1. EVDE: Konuşma kabiliyeti, çabuk anlama, iyi ifade edebilme, düşündüğünü kabul ettirme çabası ve olan biten hiçbir şeyi gözden kaçırmama, çevreye ilgi ve merak. Çocuksu bir haşarılık hoşluk verir.
2. EVDE: Para ve maddi konularda iyi düşünebilme, somut değer yargıları, iş ve kazançlar üzerine yoğunlaşma, zekice ve pratik düşünebilme.
3. EVDE: Çok zeki, hazırcevaplık, sorunlara kısa vadede mantıklı çözüm getirebilme, çabuk konuşma, gevezeliğe meyil, kararsızlık, haberleşme, fikirsel iletişim alanlarına ilgi.
4. EVDE: 4. evde Merkür aile, ebeveynle ilgili konularda yoğunlaşma, akıl danışmanı, anne-baba iletişim kurabilme, geçmiş kuşaklarını araştırma.
5. EVDE: Yaratıcı konuşma, artistik kabiliyet, sunuculuk, konuşma yeteneği, çocuklarla ilgilenmekten zevk alma, kumar borsa gibi riskli konulara merak, birkaç sevgiliyi birden idare edebilme.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla