Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mart 2015, 16:11   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 07 Şubat 2015
Mesajlar: 6,001
Standart Terazi Burcu Kadını

Terazi Burcu Kadını

Güler yüzlü, kelimeleri iyi seçen Terazi kadınından bahsedelim biraz. Sizden birşey mi istiyor dinleyin, abartılı istekleri olmayacaktır. Anlayışlı kişilerdir. Aşırı tavırları, hareketleri yoktur. Terazi kadınına bayılabilirsiniz.
Terazi kadını ile evlenmek istiyorsanız, sorunları onun üstüne yıkmamayı öğrenmelisiniz. Yoksa evlilik hayatınızda sıkıntılı günler sizi bekler. Onun için hayatı kolaylaştırın. Zaten bütün sorunları onun üstüne yıkarsanız, ev işlerini bile yapmazlar. Hayatlarını her ne kadar kolaylaştırsanızda, ihmal ettiği konular, işler olacaktır.
Ona destek olduğunuz sürece, bu durumu da atlatabilirsiniz. Gün boyu ev içinde durmak ona göre değildir, gezmeli, dolaşmalı ve sosyal olmalıdır. Ev içinde yapılması gereken işleride aksatabilirler.
Evlendikleri zaman eşlerine karşı özensiz olmazlar. Giyimlerine, makyajına ve davranışlarına dikkat ederler. Çünkü evlenmiş olsanız dahi, kendini size beğendirmeye çalışır.
Tartışmalar Terazi kadınına göre değildir, ona karşı kibar olmalısınız. Sürekli tartışma yaşanan bir evlilikte, eşlerine karşı sevgileri azalabilir. Eşlerine karşı oldukça ilgili olurlar. Ama yinede küçükken annenizden gördügünüz ilgi kadar değildir.
Kendisine sürekli dikkar eden Terazi kadını eşininde bakımlı, kendine özen gösteren biri olmasını ister. Bakımlı ve hoş biriyseniz mutluluk kaçınılmaz.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla